Ápold fogaidat az illóolajok erejével!

Ápold fogaidat az illóolajok erejével! olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Mosolyra fel! Hogy miben rejlik a kirobbanóan friss és ragyogóan fehér…

A teljes cikk itt olvasható:
Ápold fogaidat az illóolajok erejével!

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Mosolyra fel!

Hogy miben rejlik a kirobbanóan friss és ragyogóan fehér mosoly titka? Ezekben az egészen pici, de annál hatékonyabb fogkrémtablettákban, szájfrissítőkben és extra izgalmas fogkrémzselékben, amelyek formátumuknak köszönhetően akár a kézipoggyászodban is biztonsággal szállíthatók, mi több, extra tubusokkal sem kell számolj!

Fluoridmentes fogmosó- és szájöblítő termékeink csomagolása ugyanis 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül, amelyet Hozd vissza! újrahasznosítási programunknak köszönhetően vissza is hozhatsz üzleteinkbe.

A megújult szájápolási kollekciót már megtalálod az üzleteinkben, a webshopon, sőt, Wolt applikáció segítségével házhoz is rendelheted őket Budapesten belül!

 Fogkrémtabletták 
Így használd:
Rágj el egy tablettát fogkrémet képezve, moss fogat nedves fogkefével, majd köpd ki a habot, és öblítsd át a szád. Használd minden nap a szájápolási rutinod részeként a foltok eltávolítására és a fogaid fehérítésére, vagy alkalmanként, ha például túl sok vörösbort vagy kávét ittál.
Refresher
Fogkrémtabletta
2 690 Ft / 50g

Ez a gyümölcsös-citrusos ízű szódabikarbónás formula gyengéden, ám hatékonyan dolgozik még a mélyebb felszíni elszíneződéseken is, ez adja a formula fehérítő erejét és folteltávolító hatását.

Sparkle
Fogkrémtabletta
2 690 Ft / 50g

Fogápolási kollekciónk új tagja bizsergető, citrusos-feketeborsos ízzel. Ez a hatékony, fluoridmentes fogkrémtabletta ragyogóvá varázsolja a fogaidat, amikor erre van szükséged.

Dirty
Fogkrémtabletta
2 690 Ft / 50g

Ez a friss, fodormentás és nerolis ízesítésű, fluoridmentes fogkrémtabletta ragyogóvá varázsolja a fogaidat, amikor erre van szükséged.

Fogkrémzselék
Így használd:
Száraz fogkeféddel vegyél ki egy kicsit ebből a leginkább fogkrémszerű zselénkből, nedvesítsd meg, és moss fogat a megszokott módon. A végén öblítsd át a szád. Tökéletes alapdarabja a szájápolási rutinodnak.
Plaque Sabbath
Fogkrémzselé
2 490 Ft / 60g

ÚJDONSÁG!
Gyengéd tisztítás fehérítő hatással. Ennek a fluoridmentes fogkrémzselének édes, mégis fűszeres, szegfűszeges íze van. A benne lévő faszénnek köszönhetően segít eltávolítani az elszíneződéseket, miközben hűs és friss érzést biztosít.

Soother
Fogkrémzselé
2 490 Ft / 60g

ÚJDONSÁG!
Extra gondoskodás a szádnak és a fogaidnak. Ez a fluoridmentes fogkrémzselé mandulát, szegfűszeget és ánizst tartalmaz. Gyengéd tisztítás fehérítő hatással, mely megkönnyebbülést hoz az ínynek.

Cool
Fogkrémzselé
2 490 Ft – 60g

ÚJDONSÁG!
Gyengéd tisztítás fehérítő hatással. Ez a fluoridmentes fogkrémzselé olyan mentolos, hogy többet nem is kívánhatnál! Élvezd hát a hűs, mentolos üdeséget.

Szájfrissítő tabletták
Így használd:

Dobj be egyet egy korty vízzel, rágd el, öblögesd át a szád, majd köpd ki, és öblíts. A garantált bizsergéshez használd frissen! Használat után zárd vissza a fedelet!
Crème de Menthe
Szájfrissítő tabletta
2 690 Ft / 45g 

Szilárd szájfrissítő tabletta az üde, sarkvidéki leheletért. A frissítő menta és a vad menta párosa megbizsergeti az érzékeidet, egészen felébresztve és életre keltve a szád!

Zing!
Szájfrissítő tabletta
2 690 Ft / 45g

Ébreszd fel az ízlelőbimbóidat a grépfrút, a narancs és a kubebaolaj stimuláló erejével, na meg egy csipetnyi himalájai sóval! Beindítja a reggelt, vagy feldob a nap során.

Kifogytál a kedvencedből?
Hozd vissza kiürült műanyag Lush-csomagolásaid üzleteinkbe és csatlakozz megújult újrahasznosítási programunkhoz!
A környezetvédelem mellett további ösztönző, hogy minden egyes visszajuttatott csomagolás tételenként 200 Ft (a mintatégelyek eseten tételenként 20 Ft) kedvezményre jogosít a következő vásárlásodból a csomagolás visszavitelének napján.

A ‘Hozd vissza!’ csomagolás-újrahasznosítási program működési feltételeit itt találod.

Tovább az eredeti cikkre: Ápold fogaidat az illóolajok erejével!

Vélemény, hozzászólás?