Indulhat a nyári álommeló: egy magyar pár is utazhat

Indulhat a nyári álommeló: egy magyar pár is utazhat olvasható a mmonline.hu weboldalán.

G. Kertész Orsolya és a Fidzsi-szigetekről származó férje, Priyesh Gounder óvónóből…

A teljes cikk itt olvasható:
Indulhat a nyári álommeló: egy magyar pár is utazhat

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

G. Kertész Orsolya és a Fidzsi-szigetekről származó férje, Priyesh Gounder óvónóből és óvóbácsiból lettek utazási vloggerek. Főképp online angoltanításból finanszírozzák utazásaikat, 3 év alatt 19 országot jártak be. Most a legfőbb szenvedélyük lehet a munkájuk 4 hétre, hiszen a Kiwi.com beválasztotta őket a World Travel Hackers csapatába. És hogy mi vár rájuk? Kihívásokat kapnak, 10 000 euróból kell gazdálkodniuk, és amit megspórolnak, az lesz a fizetésük – természetesen az élmények mellett.

A beérkező pályázatok száma alapján nyári álommelót hirdetett a Kiwi.com. A cseh utazási technológiai vállalat célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye az utazást. Idén májusban meghirdették a World Travel Hacker állást. A Visa-val együttműködve a cég 6 olyan utazópárt keresett, akik a legrátermettebben mutatják be, hogy szülővárosukat hogy lehet a legkreatívabb módon felfedezni. A Kiwi.com végül 7 párt választott ki a World Travel Hackers csapatába, mivel a pályázatok rendkívül magas színvonalúak voltak.

A felhívásra 1200 pályázat érkezett a világ 73 országából. A magyar fiatalokat különösen megmozgatta a lehetőség, hiszen hazánkból 91 pályázatot kapott a Kiwi.com. Ebből 4 pályázat, azaz páros jutott be a szűkített listára, és június 27-én pedig kiderült, hogy egy magyar pályázó is bekerült párjával a travel hackerek közé!

Orsi, a magyar versenyző

G. Kertész Orsolya és férje, Priyesh Gounder óvónőből és óvóbácsiból lettek utazási vloggerek, angolt tanítanak online, hogy finanszírozni tudják az utazásaikat. Orsi utazásfüggőként, problémamegoldóként és kényszeres útvonalkészítőként írta le magát bemutatkozásában és megosztotta a következőket is: „Imádok repülni és új helyeket felfedezni, nagyon pozitívan állok az élethez. Ha valamit a fejembe veszek, akkor azt biztosan meg is valósítom. Az olcsó utazások és az utazási hackek adrenalinlöketet adnak nekem!” Párját, Priyest így mutatta be: „Az útitársam a világ másik feléről érkezett, anélkül, hogy tudta volna, hogyan kell használni a GPS-t, hiszen korábban csak egyszer utazott, és egész életét egy szigeten élte le. Amikor először érkezett Európába, történetesen Párizsba, február volt, és még megfelelő meleg ruhája sem volt. Aztán 3 év alatt 19 országot utaztunk be együtt, és sok akadályt leküzdöttünk, hogy ezt megtehessük.”

A pár, aki 3 év alatt 19 országban járt egy éve már saját YouTube csatornáján mutatja be kalandjait. Vajon mennyivel bővül a következő 4 hétben az általuk meglátogatott országok listája?

Ilyen feladatokra számíthatnak

A kiválasztott párok fizetsége az élményen túl annyi lesz, amennyit megspóroltak. Kapnak 10 000 eurót és 4 hét alatt be kell utazniuk a világot, feladatokat kell teljesíteniük, és mindezt természetesen dokumentálniuk is. És hogy milyen feladatokra számíthatunk?

A győztesek kalandja még csak most kezdődik, hiszen World Travel Hackerként számos kihívást kell majd teljesíteniük. Ilyen lehet például, hogy a Kiwi.com alkalmazásban a bárhová úticél beírásával lefoglalják a legolcsóbb repülőjegyet és oda el is utazzanak. Ki tudja, hogy vajon így hol kötnek ki? De a feladatok között lehet olyan is, hogy egy nekik szimpatikus városban 24 óra leforgása alatt a lehető legtöbb élményt megszerezzék. Kihívás lehet tovább, hogy bevessenek csomagolási trükköket, mert napokig csak kézipoggyásszal utazhatnak.

Ki a párjával, ki az exével

A legtöbb jelentkező a Kiwi.com utazási hacker csapatába Európából (895) érkezett, őket követik az utazások szerelmesei Észak-Amerikából, Ázsiából, Afrikából, Óceániából és Dél-Amerikából. Egyvalaki pályázhatott ugyan, de rögtön egy választott társsal. A legtöbb pályázó (64%) baráttal utazott volna, míg 21% a párjával. A jelentkezők 12%-a a testvérével vagy egyéb családtagjával vágott volna bele a kalandba, de akadt olyan is, aki a volt feleségét választotta travel hacker párjának.

A Indulhat a nyári álommeló: egy magyar pár is utazhat bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Indulhat a nyári álommeló: egy magyar pár is utazhat

Vélemény, hozzászólás?