Új fenntarthatósági jutalomkampányt indít a Wizz Air – zöld bérautó kedvezménnyel

Új fenntarthatósági jutalomkampányt indít a Wizz Air – zöld bérautó kedvezménnyel olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Új autókölcsönzési jutalomprogramot indít a társaság a Green Motion-nal, amely a…

A teljes cikk itt olvasható:
Új fenntarthatósági jutalomkampányt indít a Wizz Air – zöld bérautó kedvezménnyel

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Új autókölcsönzési jutalomprogramot indít a társaság a Green Motion-nal, amely a világ egyik vezető online autókölcsönző platformjával, a Rentalcars.com-mal kötött együttműködés keretében fog megvalósulni.

A légitársaság a fenntarthatóság elkötelezettjeként akár 10 százalékos készpénz-visszatérítésben is részesítheti utasait, amennyiben elektromos vagy hibrid járművet választanak a Green Motiontól, az alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátású autóbérlési lehetőségek világelsőjétől.

A Rentalcars.com-mal való folyamatos együttműködés révén a Wizz Air a megfizethető, ügyfélbarát autóbérlési lehetőségek mellett extra pénzvisszatérítéssel is jutalmazza ügyfeleit, akik fenntarthatóbb járművet választanak. A Green Motion az alacsonyabb károsanyag-kibocsátású autóbérlés érdekében tett erőfeszítéseiért már nyolc egymást követő évben nyerte el Az Év Zöld Flottája díjat.

A Wizz Air ügyfelei a Rentalcars.com partnerségen keresztül már eddig is 5%-os visszatérítést kaptak az autóbérlés árából, de mostantól a Green Motion választása 10%-os visszatérítést is jelenthet: járműveik 54 országban és 38 olyan repülőtéren is elérhetők, ahol a Wizz Air is jelen van. A teljeskörű feltételek itt találhatók.

Tovább az eredeti cikkre: Új fenntarthatósági jutalomkampányt indít a Wizz Air – zöld bérautó kedvezménnyel