Adriai járatokat indít Budapestről a FlixBus

Adriai járatokat indít Budapestről a FlixBus olvasható a azutazo.hu weboldalán.

A FlixBus nemzetközi távolsági buszszolgáltató növeli kínálatát. A nyári menetrend is…

A teljes cikk itt olvasható:
Adriai járatokat indít Budapestről a FlixBus

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

A FlixBus nemzetközi távolsági buszszolgáltató növeli kínálatát. A nyári menetrend is egyre bővül, már foglalhatók a Budapestet az Adriával összekötő nyaralójáratok.

Budapest és Bécs között áprilisban akár már napi tizenöt indulási időpont közül választhatnak az utasok. Egyes járatok Győrben is megállnak, innen is minden nap lehetőség van Ausztriába utazni. Bécsben és környékén négy megállót érhetnek el a Budapestről indulók közvetlenül: két városi állomás – Bécs Erdberg és Bécs Főpályaudvar – mellett Bécs Repülőtérre és a parndorfi Designer Outlet Centerbe szintén közvetlen összeköttetést biztosít a FlixBus.

Budapestről Zágrábba is minden nap indulnak távolsági buszok, a tavaszi időszakban csütörtök és hétfő között napi háromszor. Már foglalhatók utazások a FlixBus hálózat horvátországi tengerparti úti céljaira is. A közvetlen távolsági buszos összeköttetések 2022. június 17-től indulnak Budapestről, emellett Siófokon is lesz felszállási lehetőség. A nyaralni vágyók a szezon során minden pénteken és vasárnap utazhatnak éjszakai járatokkal az Adriára, ezekkel Zadar, Biograd, Pakoštane, Pirovac, Vodice, Šibenik, Trogir és Split érhető el átszállás nélkül. Visszafelé szombaton és hétfőn indulnak buszok Split irányából. Egy átszállással további indulási időpontokból is lehet választani.

Áprilisban a forgalmasabb napokon már több mint hatvanszor érinti a FlixBus induláskor vagy érkezéskor Budapest Népliget megállót. A környező nagyvárosok mellett számos európai országba indít összeköttetéseket Magyarországról a buszszolgáltató. Közvetlenül lehet utazni zöld busszal többek közt Németország városaiba, például Münchenbe, Berlinbe vagy Ingolsdtadba; Románián belül több erdélyi településre, így Marosvásárhelyre és Kolozsvárra; emellett olasz, szlovén, lengyel, cseh, szlovák, francia, bosnyák és szerb városokba is.

Tovább az eredeti cikkre: Adriai járatokat indít Budapestről a FlixBus

Vélemény, hozzászólás?