A mogyoródi Szent László Kilátó-Kápolna lett idén az Év kilátója

A mogyoródi Szent László Kilátó-Kápolna lett idén az Év kilátója olvasható a azutazo.hu weboldalán.

A mogyoródi Szent László Kilátó-Kápolna nyerte el idén az az Év…

A teljes cikk itt olvasható:
A mogyoródi Szent László Kilátó-Kápolna lett idén az Év kilátója

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

A mogyoródi Szent László Kilátó-Kápolna nyerte el idén az az Év kilátója díjat, amelyet négy éve minden évben szavazással választanak meg – mondta a Miniszterelnökség aktív Magyarországért felelős államtitkára a Pest vármegyei Mogyoródon.

Révész Máriusz megemlítette, hogy a 2002-ben épült kilátó pont 2002 szavazatot kapott. Azt mondta, a kormány feladata, hogy az aktív turizmus feltételeit megteremtse Magyarországon, és ezért sok mindent tett is: épített kilátókat, turistaházakat, kerékpárutakat, de ezek mit sem érnek, ha az emberek nem tudnak róla.

Fotó: mogyorod.kornyeke.hu

Éppen azért hirdette meg az Év turistaháza és az Év kilátója versenyeket az államtitkárság, hogy a leglátványosabb turisztikai attrakciókra felhívja az emberek figyelmét – mondta az államtitkár. Révész Máriusz bízott benne, a cím hozzájárul ahhoz, hogy egyre többen látogassák meg a Gödöllői-dombságon a kilátót és a hozzátartozó tanösvényt.

Az Év Kilátója verseny eddigi nyertesei: Balatonbogláron a Gömbkilátó, a Tisza-tavon, a csak vízen megközelíthető Bölömbika kilátó és Miskolc mellett, Lillafüreden a Zsófia kilátó volt.

Tovább az eredeti cikkre: A mogyoródi Szent László Kilátó-Kápolna lett idén az Év kilátója

Vélemény, hozzászólás?