Újabb közkedvelt hős történetével bővül a The Walking Dead univerzum

Újabb közkedvelt hős történetével bővül a The Walking Dead univerzum olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Bár a The Walking Dead 2022-ben véget ért, a rajongóknak nem…

A teljes cikk itt olvasható:
Újabb közkedvelt hős történetével bővül a The Walking Dead univerzum

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Bár a The Walking Dead 2022-ben véget ért, a rajongóknak nem kell örökre búcsút mondaniuk kedvenc karaktereiknek. A Rick és Michonne történetét feldolgozó The Walking Dead: The Ones Who Live februári premierje után Daryl Dixon is visszatér a magyar nézők otthonába az AMC képernyőjén.   

Újabb népszerű szereplő történetét tovább szövő The Walking Dead spin-off sorozatnak örvendhetnek az AMC nézői: Rick és Michonne után Daryl Dixon kalandjai is elérhetők Magyarországon. A The Walking Dead: Daryl Dixon az eredetsorozathoz képest nagyot újít, és Európába, azon belül is Franciaországba helyezi át főszereplőjét. 

Az eredeti sorozat oszlopos tagja, az utolsó évadokban főszereplővé előlépő Dixon saját sorozatában is az élőhalottakkal harcol. A francia tájakon Daryl akaratlanul is veszélybe sodorja egy kiváltságos helyzetben lévő fiatal fiú életét. Alkut kötnek, Daryl segít a fiúnak, ha cserébe az emberei őt juttatják haza. Ám mielőtt ez megtörténne, erőszakos események láncolatán kell végigküzdenie magát.

A Norman Reedus által alakított vadász közkedveltségét jól mutatja, hogy az anyasorozat alapjául szolgáló képregényben nem szerepel Dixon karaktere, ennek ellenére a The Walking Dead univerzum egyik leghosszabb története az övé, melynek új fejezetét mostantól a magyar nézők is követhetik. Dixon franciaországi kalandjai április 8-tól kezdve minden hétfőn 22:00-től érhetők el, csak az AMC kínálatában. 

Premier: The Walking Dead: Daryl Dixon – 1. évad 2024. április 8. 22:00

Tovább az eredeti cikkre: Újabb közkedvelt hős történetével bővül a The Walking Dead univerzum

Vélemény, hozzászólás?