Tovább bővítette 5G roaming szolgáltatását a Vodafone

Tovább bővítette 5G roaming szolgáltatását a Vodafone olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Már összesen 29, európai és Európán kívüli országban élvezhetik utazás közben…

A teljes cikk itt olvasható:
Tovább bővítette 5G roaming szolgáltatását a Vodafone

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Már összesen 29, európai és Európán kívüli országban élvezhetik utazás közben az ügyfelek az újgenerációs mobilhálózat nyújtotta előnyöket. A Vodafone 5G roaming szolgáltatását az egyik legnépszerűbb nyári külföldi desztináción, Horvátországban is többletköltségek nélkül használhatják az ügyfelek 5G-képes készülékeikkel.

Az egyik legnagyobb online utazásközvetítő felmérése szerint már tavaly is elérték a nyári foglalások a 2019-es foglalások 70%-át, a koronavírussal kapcsolatos korlátozások további enyhülése vagy teljes eltörlése pedig idén még inkább kedvez majd az utazókedvnek az előrejelzések szerint.

A felmérés eredményei alapján 2021-ben a magyarok által leglátogatottabb városok közé tartozott Berlin, Párizs, London és Lisszabon is. A top10-es listán olasz és görög nyaralóhelyek is szerepeltek, ugyanakkor a legnépszerűbb külföldi nyaralóhely a magyarok körében továbbra is Horvátország. Azon Vodafone ügyfeleknek, akik ezekre az úti célokra utaznak, már a nyaralás alatt sem kell lemondaniuk a szupergyors internetről és az 5G további előnyeiről. A mindenkori roaming díjszabáson felül az 5G roaming szolgáltatás többletköltséggel nem jár, mindössze egy 5G-re alkalmas készülék szükséges hozzá.

Ahogy itthon, úgy külföldön is a legtöbb országban még csak most kezd elterjedni az 5G hálózat. A Vodafone 29 ország összesen 32 helyi, innovatív, az ügyféligényekre gyorsan reagáló szolgáltatójával szerződött, ezáltal biztosítva saját ügyfelei számára az 5G szolgáltatást.

A külföldi szolgáltatókkal kötött megállapodásoknak köszönhetően a Vodafone 5G-képes telefonnal és díjcsomaggal rendelkező ügyfelei a legnépszerűbb úti célokon már nyaralás alatt is hagyatkozhatnak az újgenerációs internetre. A tavaly novemberben bejelentett országok mellett most már Horvátországban, Franciaországban, Szlovéniában, Portugáliában, Máltán és Kuvaitban is elérhető az 5G roaming szolgáltatás.

Az 5G roaming az alábbi országokban érhető el a Vodafone ügyfelei számára:

Amerikai Egyesült Államok

Ausztria

Belgium

Bulgária

Dél-Korea

Egyesült Arab Emírségek

Egyesült Királyság

Finnország

Franciaország

Horvátország

Hollandia

Hong-Kong

Írország

Kína

Kuvait

Lengyelország

Lettország

Luxemburg

Málta

Németország

Olaszország

Portugália

Románia

Svájc

Szaúd-Arábia

Szlovénia

Taiwan

Thaiföld

Törökország

A Tovább bővítette 5G roaming szolgáltatását a Vodafone bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Tovább bővítette 5G roaming szolgáltatását a Vodafone

Vélemény, hozzászólás?