Dupla gálával érkezik az MTV Movie & TV Awards

Dupla gálával érkezik az MTV Movie & TV Awards olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A népszerű gála idén ünnepli a 30. jubileumát, és ehhez méltó,…

A teljes cikk itt olvasható:
Dupla gálával érkezik az MTV Movie & TV Awards

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A népszerű gála idén ünnepli a 30. jubileumát, és ehhez méltó, fergeteges estével várja a lelkes rajongókat. Az MTV Movie & TV Awards június 5-én a filmkedvelő közönség kedvenceit jutalmazza, szavazatuk dönt arról, kik érdemlik meg a csinos szobrokat a legkülönbözőbb kategóriákban. A Legjobb film, sorozat és a színészi díjak mellett fény derül majd arra is, melyik harcjelenet zúzott a legnagyobbat, illetve mely karakterek közt csattant el a legemlékezetesebb csók. Június 6-án pedig jöhet a ráadás: az MTV Movie & TV Awards: Unscripted során a valóságshow-k és a tévéműsorok juthatnak megérdemelt szobrokhoz!

Az MTV nem csak a mozifilmes, hanem a televíziós produkciók elismerésére is hivatott gálája, az MTV Movie & TV Awards idén is két gálával tér vissza a képernyőkre. Az első, hagyományos ünnepségét követően második estéje a legikonikusabb, szabályokat nem ismerő reality sorozatok köré fog épülni, természetesen a már megszokott módon, hisz 2022-ben is a közönség szavazatai döntenek.

Mindkét estnek a legendás Los Angeles-i Barker Hangar ad majd otthont, ahol a jelöltek sokasága mellett színvonalas fellépők műsorai is terítékre kerülnek. A gálát a nemzetközi MTV adásában világszerte 180 ország területén fogják sugározni. A további részletek, többek közt a két kihagyhatatlan esemény házigazdáinak, jelöltjeinek és fellépőinek bejelentése még várat magára.

A Dupla gálával érkezik az MTV Movie & TV Awards bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Dupla gálával érkezik az MTV Movie & TV Awards

Vélemény, hozzászólás?