Új dallal jelentkezett a 20 éves Halott Pénz

Új dallal jelentkezett a 20 éves Halott Pénz olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Ha bántanak az emberek A Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül…

A teljes cikk itt olvasható:
Új dallal jelentkezett a 20 éves Halott Pénz

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Ha bántanak az emberek

A Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül a Puskás Arénában, de a stúdióban is aktívak maradtak. Az őszi Oh igen! után most itt a legújabb Halott Pénz dal, a Ha bántanak az emberek, amelyet Budapesten élőben először június 8-án lehet majd hallani a zenekar jubileumi koncertjén.

A zenekar idén ünnepli a Halott Pénz-sztori 20 éves jubileumát, 20 éve annak, hogy Marsalkó Dávid megjelentette az első Halott Pénz-dalt, amelyet azóta számos sláger és díj követett, legutóbb az ország egyik legnépszerűbb előadójaként, hazavihették a 2023-ban a rádiókban legtöbbet játszott hazai előadó Mahasz-díjat is.

Ez annak is köszönhető, hogy Dávidék folyamatosan írják az új dalokat és a jubileum évére is készülnek pár újdonsággal: tavaly néhány napra leköltöztek a Balatonra, hogy új számokat írjanak. Így született meg a most bemutatott Ha bántanak az emberek is. 

Halott Pénz – Ha bántanak az emberek:

 

A Ha bántanak az emberek arra bátorít, hogy mindenki a szívét követve, a céljaiban és önmagában bízva éljen. A fekete-fehér klip valódi emberi pillanatokat mutat be, a gyerekkori önfeledt játéktól a felnőttkor szürke, munkás napjain át az apró, meghitt örömökig. A klipet a FINAL. Productions készítette.

A Halott Pénz 20 éves története is kiváló példa arra, hogy kitartással és elhivatottsággal bármit el lehet érni: el lehet jutni egy pécsi szobából a fesztiválok nagyszínpadaira, tizenkétszer megtölteni a Budapest Parkot és háromszor a Papp László Budapest Sportarénát, miközben egy ország énekli a slágereidet. Most pedig eljött az idő, a zenekar eddigi legnagyobb koncertjére készül június 8-án, a Puskás Arénába, ahol a jól ismert dalok mellet az újak is felcsendülnek majd egy feledhetetlen show részeként. 

Nélküled elindulni a Puskásba? Na még mit nem!


Jegyek: https://www.livenation.hu/show/1435253/halott-p%C3%A9nz-20/budapest/2024-06-08/hu 

Tovább az eredeti cikkre: Új dallal jelentkezett a 20 éves Halott Pénz

Vélemény, hozzászólás?