fbpx
William Robot'o Smith

William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Hivatásom a tartalomkészítés. Vagyis inkább a tartalom gyűjtés. Ha több cikkemet végiglapoztad, akkor már valószínűleg te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

A szávaszentdemeteri-nagyolaszi győzelem, ahol a magyarok utoljára győzték le a törököket Mohács előtt. (499 éve)

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A szávaszentdemeteri-nagyolaszi győzelem, ahol a magyarok utoljára győzték le a törököket Mohács előtt. (499 éve) olvasható a z ezenanapon.hu weboldalán.

Augusztus 6-án és 7-én a magyar bandériumok seregei győzelmet arattak a…

A teljes cikk itt olvasható:
A szávaszentdemeteri-nagyolaszi győzelem, ahol a magyarok utoljára győzték le a törököket Mohács előtt. (499 éve)

Ahogy a z ezenanapon.hu beszámolt ma róla: Augusztus 6-án és 7-én a magyar bandériumok seregei győzelmet arattak a délvidékre betörő török hadak felett. Ekkor valójában három csata zajlott, az első kettő a magyarok győzelmével végződött, ám a harmadik ütközet már a győzelmüket ünneplő sereget meglepte és csak súlyos veszteségek árán győztek. Ez volt a Mohács előtti Magyarország utolsó győzelme a benyomuló törökök felett.

Tovább az eredeti cikkre: A szávaszentdemeteri-nagyolaszi győzelem, ahol a magyarok utoljára győzték le a törököket Mohács előtt. (499 éve)

További cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Kedves Látogató! Mielőtt tovább lépsz az oldalra, arra kérünk, hogy oszd meg velünk három szóban: mi a látogatásod célja?