A Számlázz.hu, a Samsung Climate Solutaions és a Pizza Me is az Armadillo partnere lett

A Számlázz.hu, a Samsung Climate Solutaions és a Pizza Me is az Armadillo partnere lett olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Erősen indította a 2022-es esztendőt az Armadillo, neves márkák választották partnerüknek…

A teljes cikk itt olvasható:
A Számlázz.hu, a Samsung Climate Solutaions és a Pizza Me is az Armadillo partnere lett

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Erősen indította a 2022-es esztendőt az Armadillo, neves márkák választották partnerüknek a Római-parton található kreatív kommunikációs ügynökséget. 

Három nagy márka, a Számlázz.hu, a Samsung Climate Solutions és a Pizza Me is hosszabb távú, éves együttműködést kötött az Armadillo reklámügynökséggel a 2022-es évre.  

Arany Gábor, az Armadillo operatív igazgatója a bdpst24.hu-nak elmondta, hogy „full-service ügynökségként különösen izgalmas olyan partnerek, neves márkák munkáját támogatni, amelyek különböző iparágakból érkeznek, és szerteágazó igényeket fogalmaznak meg, bízva abban, hogy egy kézből minden kérdésükre, vagy éppen még fel sem tett kérdéseikre válaszokat, megoldásokat kínálhatunk az ügynökség teljes repertoárjából, legyen az grafika, kampánytervezés, médiavásárlás, kommunikáció, influencer megoldás vagy éppen digitális tartalomfejlesztés”.

A Számlázz.hu kétféle projekttel bízta meg az Armadillot: egyrészt havi kommunikációs tanácsadásra, stratégiák tervezésére és napi ügyekben, fejlesztésekben történő közös folyamatos gondolkodásra hívta az ügynökség szakembereit, másrészt a kreatív ügynökségre bízta a Számlázz.hu idei rebrandingjét, a márka újragondolását. Mindkét projektmegbízás a 2022-es esztendőre szól.

„A Számlázz.hu 16 éve meghatározó szereplője a digitalizációnak, a fintech piacnak, évek óta piacvezető online számlázó, a NAV saját számlázója a „legközelebbi” versenytársa. A Számlázz.hu annak ellenére, hogy a legismertebb számlázó, és több mint félmillió vállalkozást szolgál ki, sokkal többet nyújt ennél. A vállalkozások teljes pénzügyi adminisztrációs folyamatait támogatja, digitális megoldásokkal automatizálja, méreténél fogva pedig meghatározó infrastruktúra-szolgáltatóvá vált. Igyekszünk megőrizni a startupos lendületet, a baráti hangulatot, a közvetlen kommunikációt, de mindemellett el kell tudjuk mondani azt is, hogy egyre többet adunk, egyre jobbak vagyunk és hogy köszönjük a töretlen bizalmat. Ezzel a feladattal kerestünk meg az Armadillot. Azért rájuk esett a választásunk, mert szerettünk volna most is olyan csapattal dolgozni, akik támogatni tudnak minket, hogy mi is támogathassuk a vállalkozásokat, akik szerelmesek a Számlázz.hu-ba, ahogy mi is, és akik tudják, hogy a pénzügyi adminisztráció amellett, hogy fontos, nagyon szexi is egyben” – mondta Salamon Éva.

A Pizza Me teljes körű éves marketingtevékenységére várt és kapott ötleteket az ügynökségtől. A 2022-es megbízás kampánytervezésre és megvalósításra, kreatív grafikai munkákra, employer brandingre, közösségi médiakommunikációra és hirdetéskezelésre, influencer és TikTok kampányokra, valamint pr-kommunikációra vonatkozik.

A Samsung Climate Solutions 2022-re tervezett – többnyire B2B – kampányainak tervezésére és kivitelezésére kérte fel az Armadillot. 

Tovább az eredeti cikkre: A Számlázz.hu, a Samsung Climate Solutaions és a Pizza Me is az Armadillo partnere lett

Vélemény, hozzászólás?