A Republic Group nyerte a Vanish tenderét

A Republic Group nyerte a Vanish tenderét olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A tender alkalmával az ügynökség a Vanish 2022-es purpose alapú PR…

A teljes cikk itt olvasható:
A Republic Group nyerte a Vanish tenderét

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A tender alkalmával az ügynökség a Vanish 2022-es purpose alapú PR kampány stratégiáját és kivitelezési tervét készítette el. A komplex tartalmi kampány a fenntartható divatot és a tudatos fogyasztást fogja népszerűsíteni, kampánynagyköveti és influencer együttműködések támogatásával.

“A Republic nem csak színes ötletekkel és profin kidolgozott tervekkel győzött meg minket arról, hogy Velük dolgozzunk az idei kampányunk alkalmával. A tender során megismert kollégáik is biztosítottak minket arról, hogy jó kezekben lesz a projektünk. Izgatottan várjuk az együttműködést!” – mondta Horgosi Emese, a Vanish Brand Marketing managere a hazai és adriai régióban.

A Vanish elkötelezett támogatója a fenntartható divatnak. Idén a Republic Groupnak hála egy friss, figyelemfelhívó kampány üzenetre, a Wear longer and pass it on by Vanish-re lesz a 4 hónapos online kampány felfűzve. Az ügynökség célja egy olyan purpose alapú kampány tervezése volt, ami azon túl, hogy a Vanish termékek funkcionális termékelőnyeit népszerűsíti, a márka környezetvédelmi felelősségvállalásának is hangot ad.

„Nem csak személy szerint nekem, de a csapatunk számára is egy fontos témát ölel fel a Vanish idei kampánya. Külön élmény volt egy ilyen tenderen ötletelni, nagyon várjuk a közös munkát! Célunk elindítani egy olyan több dimenziós tartalmi kampányokon alapuló diskurzust, ami kellően komolyan, ugyanakkor érdekesen foglalkozik a divatipar környezetre gyakorolt hatásáról, továbbá megoldási javaslatokat hoz a hétköznapi emberek számára” – tette hozzá Zámbó Anna, a Republic Group Content directora.

A A Republic Group nyerte a Vanish tenderét bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: A Republic Group nyerte a Vanish tenderét

Vélemény, hozzászólás?