Samsung Galaxy Team: 100 nap múlva kezdődik a 2024-es párizsi olimpia

Samsung Galaxy Team: 100 nap múlva kezdődik a 2024-es párizsi olimpia olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Ünnepel a Samsung Galaxy Team európai sportolói csapata Már csak 100…

A teljes cikk itt olvasható:
Samsung Galaxy Team: 100 nap múlva kezdődik a 2024-es párizsi olimpia

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Ünnepel a Samsung Galaxy Team európai sportolói csapata

Már csak 100 nap, és elkezdődnek a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpia játékok. Ez alkalomból a Samsung, az esemény nemzetközi partnereként bejelenti eddigi legnagyobb létszámú sportolói csapatát. A vállalat idén összesen 57, köztük 44 európai Team Galaxy versenyzőt támogat – olyan sportolókat, akik a játékok során országukat képviselik –, hogy az olimpián is kihozhassák magukból a bennük rejlő lehetőségeket.

A Samsung erősen hisz az olimpiai szellemben, valamint a sportolók és a nézők jelentőségteljes kapcsolódásában, amelyek a négyévente megrendezett játékok során kelnek életre  mondta Benjamin Braun, a Samsung európai marketingigazgatója. – Reméljük, hogy ez a Samsung által támogatott sportolói közösség, hosszú távú kapcsolatok kezdetét jelentheti nemcsak a vállalattal, hanem a csapattagok között is.”

A Samsung Galaxy csapata a „A nyitottság mindig nyer” szemléletmódot képviseli: a tagok utazásaik során szerzett élményeik megosztásával bemutatják, hogyan segítik a Samsung készülékek a sportolókat és a szurkolókat abban, hogy a technológia segítségével nyissanak az új lehetőségek felé. A Team Galaxy sportoló-nagykövetei első kézből tudják, hogy a nyitott gondolkodásmód győzelemhez segíthet, a sportban és az életben is.

A 2024-es párizsi olimpián a Samsung 57 sportolóval működik együtt, akiknek a vállalathoz hasonlóan a nyitottság és az önkifejezés alapvető érték.

A Samsung az olimpiai játékokban való részvételéről további információ a Samsung.com oldalon érhető el.


Tovább az eredeti cikkre: Samsung Galaxy Team: 100 nap múlva kezdődik a 2024-es párizsi olimpia

Vélemény, hozzászólás?