A Samsung bemutatja a legújabb Bespoke Jet™ vezeték nélküli álló porszívóját

A Samsung bemutatja a legújabb Bespoke Jet™ vezeték nélküli álló porszívóját olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Teljeskörű tisztítás a Samsung Bespoke Jet™ porszívó All-in-One Clean Station™ többfunkciós…

A teljes cikk itt olvasható:
A Samsung bemutatja a legújabb Bespoke Jet™ vezeték nélküli álló porszívóját

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Teljeskörű tisztítás a Samsung Bespoke Jet™ porszívó All-in-One Clean Station™ többfunkciós tisztító állomásával

A Samsung bemutatja a legújabb Bespoke Jet™ vezeték nélküli álló porszívóját és a hozzá tartozó All-in-One Clean Stationt™ amelyek a 99,999 százalékos többrétegű szűrőrendszernek köszönhetően higiénikus tisztítást tesznek lehetővé. A portárolót automatikusan kiürítő töltőállomás sokoldalúsága mellett a Bespoke Jet™ minden eddiginél könnyebb és továbbfejlesztett Digitális Inverter Motorral érkezik az erőteljes tisztítás érdekében. A Bespoke Jet™ újításait a CES 2022 kiállításon a CES Innovációs Díjjal tüntették ki.

„A felhasználóknak világszerte rendkívül fontos az otthonuk tisztasága, ezért olyan készüléket alkottunk meg, amellyel a takarítás kényelmesebb és még hatékonyabb lehet – mondta el Hyesoon Yang, a Samsung digitális eszközök üzletágának ügyfélélményért felelős alelnöke. – A Samsung Bespoke Jet™ porszívó kiemelkedő teljesítményével könnyen tisztán tarthatjuk a lakást, az elegáns formatervezésnek köszönhetően pedig remekül illik majd szinte bármilyen belső térbe.”  

Higiénikus tisztítás

A Bespoke Jet™ új All-in-One Clean Station™ többfunkciós tisztító állomással még könnyebben tisztán tartható a lakókörnyezet. Az All-in-One Clean Station™ a Samsung különleges Lég Impulzus technológiájával a dokkolóban álló készülék portárolóját az apró részecskék elvesztése nélkül, automatikusan kiüríti, miközben folyamatosan képes tölteni a Bespoke Jet™ porszívót. 

A 99,999 százalékos többrétegű szűrőrendszernek köszönhetően a Bespoke Jet™ tiszta levegőt bocsát ki használat közben. Ahogy a levegő bekerül a készülékbe, a fő ciklon kiemeli, a fémrácsos rácsszűrő pedig felfogja a nagy porszemcséket. Ezután a mikroszűrő megfogja a finom port, végül pedig a finom porszűrővel a mikropor-részecskék is kikerülnek a légáramból. Mindegyik alkatrész és szűrő mosható, így a higiénikus tisztaság még tovább fenntartható.

Erőteljes tisztítás könnyű kialakítás mellett is 

A Bespoke Jet™ a kiemelkedő szívóerőnek köszönhetően a keménypadlón vagy a szőnyegen is egyformán hatékony. A beépített Samsung Digitális Inverter Motor 47 százalékkal könnyebb, mint a Jet90 porszívó motorja és akár 210 W szívóerőt is képes kifejteni

A Jet Cyclone technológia tisztább levegőt és extrém szívóerőt biztosít. A nagy hatékonyságú, multi-ciklonos kialakításnak köszönhetően a Jet Cyclone optimális utat hoz létre a levegőáramlásnak, csökkenti a légellenállást és minimalizálja a szívóerő-veszteséget, így higiénikusan fogja fel a porszívóba kerülő finom porszemcséket.

A Bespoke Jet™ mindössze 1,44 kg tömegű, így könnyen használható akár az egész ház kitakarításához. A felhasználók egyszerűen megtisztíthatják a székek és a kanapék ülőfelületeit, a szekrények és asztalok tetejét, az ablakredőnyöket, a bútorok alatti területeket és a lépcsőfokokat is.

Kényelmes takarítás 

A Bespoke Jet™ könnyen használható LCD digitális kijelzője 28 nyelvet támogat. A kijelzőn egy pillantással ellenőrizhető a készülék állapota, a teljesítményszintek beállításai vagy az akkumulátor töltöttsége. A kijelző figyelmeztet az olyan esetleges problémákra, mint az eltömődés, a kefébe akadt tárgyak vagy egy hiányzó szűrő, és útmutatást ad ezek megoldásához.

A Bespoke Jet™ kiemelkedő funkciói és teljesítménye mellett az akkumulátor kapacitása is jelentős. A porszívó akár egy órán keresztül is használható, ha pedig lemerül, az akkumulátor könnyedén kicserélhető a tartalékra, így akár két órával tovább használhatjuk. A Samsung egyedülálló technológiájának köszönhetően az akkumulátor megőrzi eredeti teljesítményének 70 százalékát akár 500 cikluson keresztül.

A kemény járófelület egyszerű tisztítása érdekében a Bespoke Jet™ továbbfejlesztett Spray Spinning Sweeper™, vízadagolós forgó felmosófejjel érkezik. Az akár 100 percig használható, kettős forgó nedves párnájával hatékonyan tisztítható a padló. A továbbfejlesztett Spray Spinning Sweeper™ vízadagolós forgó felmosófej egy könnyen karbantartható 150 ml-es víztartállyal is rendelkezik, így manuálisan több víz permetezhető a felületekre a teljes tisztaság eléréséhez. 

A Samsung Bespoke márka filozófiáját megjelenítő, elegáns és stílusos Bespoke Jet™ kialakításának köszönhetően szinte bármely otthonba tökéletesen illeszkedik. Az Éjféli kék és Ködös fehér árnyalatokban elérhető Bespoke Jet™ porszívót a felhasználók nyugodtan elhelyezhetik a nappaliban anélkül, hogy az megzavarná a lakás összhatását.

A Bespoke Jet™ Magyarországon várhatóan 2022 második negyedévében lesz elérhető. A Bespoke Jet™ készülékről további információ a www.samsung.com weboldalon érhető el.

Tovább az eredeti cikkre: A Samsung bemutatja a legújabb Bespoke Jet™ vezeték nélküli álló porszívóját

Vélemény, hozzászólás?