Gyorsabb és strapabíróbb a legújabb Samsung mobil

Gyorsabb és strapabíróbb a legújabb Samsung mobil olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Nagyobb hatékonyságot szolgáló, továbbfejlesztett funkciókat, gyorsabb processzort és 5G, valamint 6E…

A teljes cikk itt olvasható:
Gyorsabb és strapabíróbb a legújabb Samsung mobil

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Nagyobb hatékonyságot szolgáló, továbbfejlesztett funkciókat, gyorsabb processzort és 5G, valamint 6E Wi-fi csatlakozási lehetőséget is kínál a Galaxy XCover6 Pro.

A Samsung Electronics bemutatta az új Galaxy XCover6 Pro okostelefont, amelyet kifejezetten a nagy igénybevételre terveztek. Az XCover6 Pro könnyű hordozhatósága nagy teljesítménnyel párosul, emellett pedig teljes körű biztonságot és strapabíró időtállóságot biztosít a felhasználók számára, hogy akár az irodában, akár külső terepen a maximumot nyújthassák.

„A mobiltechnológia folyamatos terjedése jól mutatja, hogy az üzleti élet már nem csak az irodai környezetre korlátozódik. Így a vállalatoknak is fejlődniük kell ahhoz, hogy a változó munkakörnyezet igényeivel lépés tudjanak tartani – mondta el KC Choi, a Samsung Electronics MX üzletágának globális mobil B2B csapatának ügyvezető alelnöke. – Azért hoztuk létre a Galaxy XCover Pro szériát, hogy a vállalatoknak egy olyan mobileszközt kínáljunk, amely elég erős ahhoz, hogy legyőzze az akadályokat az üzleti élet frontvonalában is. Ezt a törekvést továbbra is örömmel támogatjuk, ezért bővítjük a szériát most a Galaxy XCover6 Pro-val, egy olyan készülékkel, amely nem ismer kompromisszumokat a tartósság terén, és zökkenőmentes csatlakoztathatóságot biztosít annak érdekében, hogy különböző típusú és méretű vállalkozásokat támogasson a sikeres munkavégzésben.

A Galaxy XCover6 Pro újraírja a strapabíró teljesítmény fogalmát. A készülék egy továbbfejlesztett 6nm-es processzorral működik, biztosítva ezzel a szupergyors sebességet, csökkentve a korábban igényelt munkaidőt, és segítve a dolgozókat a hatékony munkavégzésben. Az opcionális microSD kártyával az XCover6 Pro bővíthető tárhelyet kínál a kompromisszummentes munkavégzéshez. A termékcsalád új eszköze egyben az első olyan készülék az XCover szériában, amely támogatja az 5G hálózatot is, így bárhonnan elvégezhető a munka, ahol az okostelefon jelet érzékel. A Wi-Fi 6E 6 GHz-es sávtámogatásának köszönhetően az XCover6 Pro minden eddiginél egyszerűbbé és hatékonyabbá teheti a kollégákkal való együttműködést.

A hosszú élettartamú, ugyanakkor könnyedén cserélhető akkumulátornak köszönhetően a Galaxy XCover6 Pro készülék felhasználói kényelmesen meghosszabbíthatják készülékük akkumulátor élettartamát. A kényelmes POGO töltési lehetőségeknek köszönhetően pedig akár több felhasználó is dokkolhatja készülékét, és gyorsan feltöltheti azt a zökkenőmentes hatékonyság érdekében.

A Samsung DeXszolgáltatást, amellyel a Galaxy XCover6 Pro is rendelkezik, az otthoni és irodai munkakörnyezet között ingázó felhasználóknak találták ki. A szolgáltatásnak köszönhetően környezettől függetlenül lehetőség nyílik a munkavállalók számára, hogy készüléküket külső kijelzőhöz, billentyűzethez és egérhez csatlakoztassák, és olyan élményben legyen részük, mintha számítógépet használnának. Továbbá, a felhasználók számára kiváló eszköz lehet az XCover6 Pro ahhoz, hogy útközben fényképeket vagy jegyzeteket készítsenek, majd miután visszatértek asztalaikhoz, egyszerűen hozzáférhetnek az általuk rögzített információkhoz, hogy azt akár másokkal is könnyedén megoszthassák – mindezt egyetlen eszköz használatával.

A Galaxy XCover6 Pro-t úgy tervezték, hogy alkalmazkodjon a szélsőséges munkakörülményekhez is, ezzel pedig tökéletes partnerré válik, bármilyen üzleti funkciót betöltve, legyen szó a sofőrök, az értékesítési munkatársak vagy a rendőrök kezében lévő készülékről. A tartós MIL-STD-810H tanúsítvánnyal, IP68 minősítéssel és Corning Gorilla Glass Victus+ üveggel ellátott készüléket úgy alkották meg, hogy ellenálljon a zord időjárási körülményeknek, az eséseknek és más, terepmunka esetén felmerülő veszélyeknek. Továbbá olyan környezetben, ahol például kesztyűre van szükség, vagy ahol a felhasználók esőben használják a készüléket, az Érintésérzékenység beállításaival módosíthatják a képernyő érintési érzékenységét, míg a nedves környezetben történő érintésre vonatkozó fejlesztések még inkább megkönnyítik a használatot akár esős, vizes körülmények között is.

A Galaxy XCover6 Pro-t úgy alkották meg, hogy hosszú ideig szolgálja a felhasználók igényeit, ezzel maximális értéket biztosítva a vállalkozások számára, valamint minimalizálva a környezetre gyakorolt hatást. Az újrahasznosított műanyag felhasználásával és a cserélhető akkumulátorral rendelkező kialakítás lehetővé teszi, hogy a készülék a teljes élettartama alatt megőrizhesse csúcsteljesítményét. A Samsung a kezdeti, globális bevezetést követően akár öt évig tartó biztonsági frissítéseket és további négy One UI- és operációs rendszerfrissítést is biztosít, ezzel is segítve a Galaxy for the Planet e-hulladékcsökkentési célkitűzés teljesítését.

Miközben a Galaxy XCover6 Pro az időtálló és strapabíró okostelefonok közé tartozik, kialakítása minderről nem árulkodik, sőt. Erőteljességét ugyanis ellensúlyozza a felhasználók körében népszerű elegáns és karcsú megjelenés, ellentétben számos, hagyományos magas igénybevételre tervezett telefonnal. Az XCover6 Pro kevesebb mint tíz milliméter vastag, valamint dinamikus, 6.6 hüvelykes átmérőjű teljes képernyős kijelzőfelülettel rendelkezik, amely zökkenőmentes, 120 Hz-es képfrissítési rátával rendelkezik.

A Galaxy XCover6 Pro-t úgy tervezték, hogy a mobiltechnológia folyamatos fejlődésével segítse a vállalkozások növekedését. A készüléket a Samsung teljes körű biztonságát garantáló Samsung Knox alkalmazás védi, amely egészen a chiptől kezdve többszintű védelmet nyújt. A platform egy páncélteremhez hasonló módon működik, hardveralapú védelemmel, amely teljes mértékben integrált a szoftverrel annak érdekében, hogy teljes körű, és valós idejű védelmet nyújtson az felhasználókat fenyegető veszélyekkel szemben.

A Samsung One UI egy további védelmi szintet is biztosít, amely az IT rendszergazdáknak és a felhasználóknak egyaránt egyszerű ellenőrzési lehetőséget tesz lehetővé az eszközök felett egy átlátható felülettel, beleértve a megosztási és védelmi opciókat is. A rendszergazdák távolról kezelhetik a készülék integritását, hogy biztosítsák annak biztonságát és sértetlenségét, míg az arcfelismerő és az ujjlenyomatolvasó biometrikus támogatása biztosítja, hogy csak az eredetileg meghatározott felhasználó férhessen hozzá az eszközhöz.

A Galaxy XCover6 Pro rugalmasan igazítható bármilyen vállalkozáshoz. Két programozható billentyű érhető el az eszközön, amelyek testre szabhatók aszerint, hogy a felhasználó milyen speciális funkciókat rendel hozzá az üzleti tevékenység függvényében. A felhasználók a készüléket a Knox Capture alkalmazás igénybevételével vállalati vonalkódolvasóként, a push-to-talk segítségével pedig walkie-talkie-ként is használhatják, amely mostantól a korábbiaknál nagyobb hangerőteljesítménnyel rendelkezik. Mivel minden munka más-más igényeket támaszt, az XCover6 Pro a Samsung és partnerei által külön megvásárolható tartozékok széles választékát tartalmazzák, ilyen például a Smart Case, a POGO/többeszközös/akkumulátoros töltők, töltőtartók, övcsipeszek és PTT-fejhallgatók.

A Galaxy XCover6 Pro várhatóan 2022 júliusától lesz elérhető Magyarországon.

A Gyorsabb és strapabíróbb a legújabb Samsung mobil bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Gyorsabb és strapabíróbb a legújabb Samsung mobil

Vélemény, hozzászólás?