A POKET az UrbanGoval együtt szabadult rá a városra

A POKET az UrbanGoval együtt szabadult rá a városra olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Agatha Christie regényével érkezett a POKET zsebkönyvek új kiadványa, amit egy…

A teljes cikk itt olvasható:
A POKET az UrbanGoval együtt szabadult rá a városra

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Agatha Christie regényével érkezett a POKET zsebkönyvek új kiadványa, amit egy rendhagyó városi nyomozással mutattak be a nagyközönségnek. 

Agatha Christie mindig is sok fiatalt vezetett be nem csak a krimik, de az olvasás világába is, így Hercule Poirot kalandjaiból a Gyilkosvadászatot kiadva a POKET célja, hogy minél több emberhez jusson el mind a belga detektívzseni hírneve, mind az olvasás élvezete.

A bemutató egy különleges városi felfedezéssel kezdődött az UrbanGo szervezésében, egy 15 állomásos szabadtéri kincsvadászat keretein belül adták át egy ügy felgöngyölítésének izgalmát majd a könyv nagykövetével – Hercule Poirot magyar hangjával, Jászai Mari-díjas színésszel, szinkronszínésszel – Csankó Zoltánnal beszélgetett színész kollégája, Sütő András. 

 

„Agatha Christie számos műve tett rám mély benyomást. A ’Tíz kicsi néger’ például a könnyed olvasmányok közt biztosan helyet kap nálam a legjobb ötben. A most megjelent ’Gyilkosvadászat’ is egy hasonlóan izgalmas történet, zseniális dramaturgiával: az író mindig csak egy lépéssel jár előttünk, így az olvasó annak ellenére is meglepődik, hogy közben minden jel abba az irányba mutatott.” – árulta el Csankó Zoltán. 

A Gyilkosvadászat kötet június 15-től elérhető a POKET automatákban és online. 

A POKET missziója 

A POKET nemcsak könyv, hanem egy egymásra figyelő közösség jelképe, ahol hisznek az elmélyülésben, a minőségi időtöltésben és az őszinteségben. 

A POKET a Vecsei H. Miklós ötlete alapján létrehívott zsebkönyv projekt, amelynek során zsebkönyvautomatákat helyeznek el Magyarország forgalmas helyein. Az automatákból okostelefonméretű és minőségű zsebkönyveket vásárolhatunk 1500 forintos áron, klasszikus és kortárs címekkel. Céljuk az olvasásnépszerűsítésen túl, hogy a zsebekből kilógó színes könyvek tulajdonosai akár csak egy összenézés erejéig társak lehessenek egy színesebb, egymásra figyelőbb városi közösség kialakításában…

Tovább az eredeti cikkre: A POKET az UrbanGoval együtt szabadult rá a városra

Vélemény, hozzászólás?