Komoly érzelmi megpróbáltatásokon van túl Erdőhegyi Brigitta

Komoly érzelmi megpróbáltatásokon van túl Erdőhegyi Brigitta olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Az énekesnő úgy érzi, meg kellett érnie ahhoz, hogy mint dalszövegíró…

A teljes cikk itt olvasható:
Komoly érzelmi megpróbáltatásokon van túl Erdőhegyi Brigitta

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Az énekesnő úgy érzi, meg kellett érnie ahhoz, hogy mint dalszövegíró is bemutatkozzon a közönségnek. Az utóbbi időben sok örömteli, ám jónéhány szomorú pillanatban is része volt, amelyek együttesen inspirálták az írásra.

A tavalyi évben két új dallal is megörvendeztette a rajongókat Erdőhegyi Brigitta, aki a ’Széttört üveghegyen’ című dal szövegét is maga jegyzi. Az énekesnő úgy érzi, azért nem írt korábban maga is dalszöveget, mert még nem volt itt az ideje. „Ez a dal teljesen én vagyok. Megtapasztaltam a szakma árnyoldalait is. Nem minden szól a fényről, a csillogásról a mi szakmánkban. Ezeket is beleszőttem a dalba” – mondta az énekesnő, akinek komoly érzelmi hullámvasút volt az elmúlt másfél év. „Sok minden történt velem és bár voltak örömteli pillanatok, amiket igyekeztem megélni, ám ez a dal azért is tudott megszületni, mert a mélyben is voltam. Nehéz érzelmi helyzetek voltak, meg kellett tapasztalnom a gyászt, a veszteséget az utóbbi időben.

Ezek mind komoly, mély érzelmi helyzetek voltak” – árulta el Erdőhegyi Brigitta, aki a fájdalomból is megpróbált erőt meríteni. „Megtanultam ezekből a helyzetekből építkezni. Vannak olyan helyzetek, amikor nincs minek örülni. Ma már próbálom ezt máshogy nézni és megtalálni az apróságokat, amiknek mindig örülni lehet. Még mindig vannak olyan történések, amiket nem értek, hogy miért alakultak úgy, ahogy, de próbálom őket a helyükre tenni” – fogalmazott sejtelmesen a Sláger Kult műsorvezetőjének, Sándor Andrásnak Erdőhegyi Brigitta.

A beszélgetés a https://open.spotify.com/episode/37tFzeibP1RV66pwFpMPJg linken érhető el.

Tovább az eredeti cikkre: Komoly érzelmi megpróbáltatásokon van túl Erdőhegyi Brigitta

Vélemény, hozzászólás?