Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi Letisztultan klasszikus a Gino…

A teljes cikk itt olvasható:
Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Letisztultan klasszikus a Gino Rossi x Marilyn Monroe új, limitált kapszulakollekciója, mégis a stílusikonhoz méltó előkelőséggel és nőiességgel varázsolja el viselőjét. A kollekció minden darabjában, így az elegáns cipőkön, a kényelmes szandálokon, és a kis táskákon is érezhető az 50’-es, ‘60-as évek hollywoodi csillogása és a visszafogott eleganciája. A kacéran elegáns, szexi stílus időtlen – ezt bizonyítják a tervezők a Marilyn Monroe ruhatára által inspirált utazáson. 

A Gino Rossi x Marilyn Monroe kollekció minden egyes darabja a hollywoodi stílusikon által képviselt nőiesség különböző rétegeit tárja elénk. A bokapántos, magassarkú cipő a szexiség megtestesítője – ráadásul hosszú ruhával, vagy blézerrel is könnyedén kombinálható. A pumps cipők magukban hordozzák az eleganciát – az alacsony kivágás, a hegyes orr, és a közepesen magas sarok rendkívül sikkessé teszi a lábbeliket. A vékony bőrcsíkokból álló szandálok kacér megjelenést kölcsönöznek, így tökéletes kiegészítői egy lenge nyári ruhának. A szandálok lapos talpú változatai pedig a gyengédség és a kényelem ellenállhatatlan érzetét ötvözik.  

A hosszúkás, lakkozott baguette táska ideális választás a különleges alkalmakra, hiszen az elegáns, reteszes zár alatt minden apróságunk helyet kaphat. A nagyobb méretű, vállon átvethető bőrtáska kiváló anyagának köszönhetően a mindennapokra praktikus választás. 

A kapszulakollekció a női ruhatár kedvelt színeiben elérhető: szenvedélyes vörös, mély fekete, finom bézs és konzervatív fehér. A vintage arany színű, ékszereket idéző részletek hangsúlyozzák a termékek időtlen hangulatát. 

A Gino Rossi x Marilyn Monroe kollekció minden pár cipője különleges, limitált kiadású dobozban kerül forgalomba. Az elegáns, piros dobozban Marilyn Monroe arcképét és egyik leghíresebb idézetét is megtaláljuk a fedél alatt. A dobozban található elegáns, márkázott zsák pedig tökéletes lesz a cipő tárolásához az utazásaid során. 

A teljes Gino Rossi x Marilyn Monroe kollekció elérhető április 12-től a Budapest Árkád és a Westend CCC üzletekben, a mobilalkalmazásban, illetve a weboldalon

Tovább az eredeti cikkre: Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója

Vélemény, hozzászólás?