Kategóriák
Friss hírek

A Nemzeti Színház közleménye

A Nemzeti Színház közleménye olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

2020. szeptember 21-én hétfőn este, A kassai polgárok című előadás előtt…

A teljes cikk itt olvasható:
A Nemzeti Színház közleménye

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

2020. szeptember 21-én hétfőn este, A kassai polgárok című előadás előtt és után a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói a Nemzeti Színház főbejáratánál, majd a művészbejárónál tartottak politikai demonstrációt. 

A performance tanúi voltak a Nemzeti Színház előadására érkező és távozó nézők, a teátrum dolgozói, valamint az előadás alkotói. 

Kérjük a hallgatókat, hogy a jövőben tartsák tiszteletben a nézők, az alkotók, a dolgozók személyiségi jogait. Róluk – amennyiben nem tömegfelvételről van szó – fénykép-, hang- vagy egyéb felvétel készítése csak írásbeli hozzájárulás birtokában lehetséges. Egyúttal kérjük, vegyék figyelembe, hogy az ide érkező nézők színházi előadást szeretnének zavartalanul megtekinteni, kulturálódni, és nem politikai demonstráció részesei lenni. 

A Nemzeti Színház kommunikációs osztálya 

The post A Nemzeti Színház közleménye appeared first on .

Tovább az eredeti cikkre: A Nemzeti Színház közleménye

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?