Isztambuli ingyenszállás a repülőjegy mellé?

Isztambuli ingyenszállás a repülőjegy mellé? olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Törökország nemzeti légitársasága szeretné Isztambulba csábítani az átszálló turistákat pár napra,…

A teljes cikk itt olvasható:
Isztambuli ingyenszállás a repülőjegy mellé?

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Törökország nemzeti légitársasága szeretné Isztambulba csábítani az átszálló turistákat pár napra, ezért ingyenes éjszakai szállással kecsegteti továbbutazó utasait.

A Turkish Airlines ingyen vendégéjszakákat kínál az ország megismerésére vágyú ügyfeleinek. A turista osztályon utazóknak két éjszakát kínálnak egy négycsillagos szállodában, az üzleti osztályon utazók pedig három éjszakát kapnak egy ötcsillagos szállodában, feltéve, ha igénybe veszik a “stopover programjukat” – írja a firstclass.hu.

Azok az utasok, akik úgy döntenek, hogy néhány napot Isztambulban töltenek, szállodai utalványt kapnak, amelyet a repülőjegy megvásárlása után a légitársaság weboldalán válthatnak be. A lehetőséggel élő utasok dolga egyszerű, csak egy igényt kell benyújtaniuk a járat indulása előtt legalább 72 órával. A kijelölt képviselőnek küldött e-mailben fel kell tüntetni az utas nevét, jegyszámát, foglalási kódját és az elérhetőségét, valamint a kiválasztott szobatípust.

Azok, akik legalább 6 órát töltenek a török városban, azoknak programot is kínál a repülőtársaság: ingyen jelentkezhetnek a Touristanbul valamelyik programjára, és akár tehetnek egy sétát idegenvezetővel, de a Boszporuszon is hajókázhatnak.

Tovább az eredeti cikkre: Isztambuli ingyenszállás a repülőjegy mellé?

Vélemény, hozzászólás?