A magyar otthonokba is megérkezett Brad Pitt legújabb filmje

A magyar otthonokba is megérkezett Brad Pitt legújabb filmje olvasható a mmonline.hu weboldalán.

David Leitch 127 perces száguldós filmje, A gyilkos járat a mozivászonról…

A teljes cikk itt olvasható:
A magyar otthonokba is megérkezett Brad Pitt legújabb filmje

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

David Leitch 127 perces száguldós filmje, A gyilkos járat a mozivászonról az otthoni képernyőkre költözik. Azok, akik lemaradtak Brad Pitt legújabb dobásáról december 2-ától többek közt a Magyar Telekom, a Vodafone, az Apple TV és a Google Play kínálatában nézhetik meg a Sony Pictures filmjét.

Augusztus elején mutatta be a Sony Pictures A gyilkos járat c. filmet, amely Kotaro Isaka japán regényíró Bullet Train c. könyve alapján készült. A hazai mozikban közel 222 ezren látták David Leitch akciófilmjét. Az árbevétel adatok alapján idén hazánkban a 11. legsikeresebb film volt, a független filmek közül pedig a 4. legeredményesebbnek bizonyult.

A gyilkos járatban Ladybug, a kissé szerencsétlen bérgyilkos, akit Brad Pitt alakít, legújabb küldetése során a világ minden tájáról érkező halálos ellenfelekkel kerül szembe – akiknek ugyan egymással összefüggő, de nagyon különböző céljaik vannak. Mindez a világ leggyorsabb vonatán történik, melyről nem is olyan egyszerű leszállni.

A mozik után decemberben berobog az otthoni képernyőkre a jakuzák, animék, bérgyilkosok, szociopaták társasága, hogy egy iszonyúan pörgős két órára, a villódzó fények hazájába, Japánba repítsen a híres, 320 km/h-val száguldó gyorsvonatra. A gyilkos járat december 2-től többek között a Magyar Telekom FilmPremier, a Vodafone Filmtár szolgáltatásában, valamint az Apple TV és a Google Play kínálatában érhető el.

A A magyar otthonokba is megérkezett Brad Pitt legújabb filmje bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: A magyar otthonokba is megérkezett Brad Pitt legújabb filmje

Vélemény, hozzászólás?