A magazinok és a híroldalak vonzzák a netezőket

A magazinok és a híroldalak vonzzák a netezőket olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A magazinok és híroldalak közel 100 százalékát követik mobilról az emberek.…

A teljes cikk itt olvasható:
A magazinok és a híroldalak vonzzák a netezőket

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A magazinok és híroldalak közel 100 százalékát követik mobilról az emberek. A magazinokat többen olvassák otthoni számítógépekről (85%), mint a híroldalakat (75%), utóbbiakat inkább munkahelyi PC-kről érik el az emberek (80%). A híroldalak hétköznap népszerűbbek 3 millió felhasználóval a hétvégi 2,8 millióval szemben, míg a magazinoknál 2,6 millió körüli a látogatottság a hét minden napján.

A vizsgált negyedévben a legnépszerűbb weboldalak a 24.hu, az origo.hu és a blikk.hu voltak, amik a felhasználók 68,7%-át, 67,4%-át és 66,3%-át érték el. A napi elérést vizsgálva viszont kiderül, hogy a blikk.hu-t látogatják a legtöbben: több mint egymillióan, ami a netezők 15,5 százaléka.

Átlagban mindhárom felületen nagyjából 23 percet töltenek az olvasók, a legtöbbet azonban az index.hu-n időznek: majdnem 1 órát. A férfiak a három legnépszerűbb weboldalt olvassák, míg a nők a blikk.hu-t, a 24.hu-t és a femina.hu-t. A 15-és 59 közötti korosztályok körében a legnépszerűbb weboldalak a 24.hu és az origo.hu, míg a 60 év felettieknél a blikk.hu megelőzi a 24.hu-t és a harmadik helyen álló origo.hu-t.

A A magazinok és a híroldalak vonzzák a netezőket bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: A magazinok és a híroldalak vonzzák a netezőket

Vélemény, hozzászólás?