A Kifli a vásárlóival együtt segíti az Ukrán határ menti településeket

A Kifli a vásárlóival együtt segíti az Ukrán határ menti településeket olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Vásárlóival összefogva küld adományokat a Kifli.hu az Ukrajnából menekültek megsegítésére. A…

A teljes cikk itt olvasható:
A Kifli a vásárlóival együtt segíti az Ukrán határ menti településeket

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Vásárlóival összefogva küld adományokat a Kifli.hu az Ukrajnából menekültek megsegítésére. A webshopból vásárolva, a kiszállítást a cég raktárába kérve a vásárlók adományokat adhatnak le, ezeket a Kifli.hu Záhonyba juttatja el a rászorulókat segítő civil összefogásnak. Elsősorban nők, gyermekek és idősek a támogatottak, így ennek megfelelő választékot kínálnak.

Vásárlóival közösen nyújt segítséget a Kifli.hu

A Kifli.hu munkatársai is megdöbbenésüknek adtak hangot az Ukrajnában kialakult helyzet miatt. A cég és a vásárlóik közötti kapcsolatra jellemzően azonnal felajánlások és kérdések érkeztek arra vonatkozóan, hogyan tudnak a vásárlók is részt venni az adományozásban.

Záhony az adományok célállomása

A cég közvetlen kapcsolatban áll Záhony polgármesterével, aki elmondta, hogy rengeteg menekült érkezik a vonatállomásra, így a záhonyi civil összefogás az elszállásolásukban és az étkeztetésükben próbál meg elsősorban segíteni. Továbbá kapcsolatban állnak határontúli testvérvárosokkal, oda is juttatnak az adományokból.

Együtt a Kiflis vásárlókkal

A kifli.hu weboldalon már elérhető az akció, ahol egy adott termékkörből vásárolva, a kiszállítást a cég raktárába kérve a vásárlók adományokat adhatnak le, amit a Kifli juttat el Záhonyba. A záhonyi polgármestertől kapott információk alapján elsősorban nők, gyerekek és idősek érkeznek, így a választék elsősorban tartós élelmiszerekből, készételekből, baba és higiéniai termékekből áll. Az első teherautó már útnak is indult. A vásárlók aktivitása lenyűgöző, folyamatosan érkeznek az adományok. 

Az Etesd.hu és az OMSZ kamionjába is került Kiflis raklap

Az OMSZ együttműködő partnerének, az Etesd.hu-nak a megkeresésére is 3 raklap tartós élelmiszerrel reagált a Kifli, ami szerda reggel el is indult Beregszász felé. A kamionban az élelmiszereken kívül orvosi és higiéniai eszközök is helyet kaptak, ezzel segítve a háborús övezet orvosainak, betegellátóinak munkáját. 

Tovább az eredeti cikkre: A Kifli a vásárlóival együtt segíti az Ukrán határ menti településeket

Vélemény, hozzászólás?