Sportfogadás online – Minden, amit tudni kell

Sportfogadás online – Minden, amit tudni kell olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A sportfogadás története egészen az ókorig nyúlik vissza, és azóta is…

A teljes cikk itt olvasható:
Sportfogadás online – Minden, amit tudni kell

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A sportfogadás története egészen az ókorig nyúlik vissza, és azóta is óriási népszerűségnek örvend a szerencsejátékoknak ez a formája. Sőt, ma már ott tartunk, hogy a fogadás egy több milliárd dollárt érő iparág, és Magyarországon is sokan játsszák meg nyertesnek vélt tippjeiket a lottózókban és interneten is. A sportfogadás online változatának rengeteg előnye van: a játékosok bárhol feladhatják a szelvényeket, akár otthonuk kényelméből, akár útközben.

Az élő fogadásnak köszönhetően pedig akár meccs közben is megjátszhatjuk a tippeket. Számos weboldal ma már saját alkalmazással rendelkezik, így még jobb felhasználói élményt nyújtva a fogadás szerelmeseinek. Ráadásul a netes fogadóirodák gyakran szélesebb fogadási kínálattal várják a felhasználókat, mint a hagyományos, „offline” bukmékerek: a legjobb oldalakon a krikettől kezdve az ökölvíváson át egészen a lóversenyig mindent megtalálhatunk. Sőt, egyes weboldalakon még közéleti eseményekre is köthetünk fogadásokat, például akár a következő amerikai elnökválasztásra is. Nem is beszélve arról, hogy azok, akik a sportfogadás online verziója mellett döntenek, általában magasabb oddsokkal és többféle fogadási típussal találkozhatnak, mint azok, akik egy hagyományos lottózóban játszanak. Ha valaki adott már fel fogadási szelvényt a való életben, a netes fogadóirodák használata sem okozhat gondot neki, hiszen gyakorlatilag teljesen megegyezik a két folyamat.

Bónuszok és versenyek a netes fogadóirodákban

A tömegsportok manapság egyre népszerűbbek, a labdarúgás folyamatosan rekordokat dönt nézőszámban, így természetesen az sem meglepő, hogy fogadásokat is egyre többen kötnek a nagy nyeremények reményében. A netes fogadást sokan azért választják, mert ezeken az oldalakon remek bónuszokat válthatnak be akár az újonnan regisztrált felhasználók is. Az üdvözlő bónusz szinte mindegyik platformon elérhető, és általában 100%-kal növeli meg az első befizetés értékét (tehát megduplázza). A promóciók az üdvözlő ajánlat felhasználása után sem érnek véget, így érdemes gyakran ellátogatni a választott online kaszinó vagy fogadóiroda promóciós oldalára. Itt olyan bónuszokkal találkozhatnak a sportfogadás iránt érdeklődő játékosok, mint az acca boost, de gyakran fellelhető a listán az úgynevezett cashback, azaz pénzvisszafizetési ajánlat, mely a veszteségekért kompenzálja a játékosokat. Ezenfelül számos netes fogadóiroda versenyekkel is készül, de sok esetben a VIP-hűségprogramhoz is csatlakozhatunk, melynek keretében értékes jutalmakra tehetünk szert, például pénzjutalomra vagy ingyenes pörgetésekre, amelyeket később valamelyik online nyerőgépen használhatunk fel. Tehát ha most készülsz regisztrálni egy online fogadóiroda felületén, először mindenképp nézd meg, milyen bónuszokat válthatsz be. Egyes oldalakon ezt bónuszkód megadásához kötik, ám vannak olyan platformok is, ahol egy gombnyomás az egész.

Online fogadóirodák – Fizetési módok

Az internetes fogadáshoz legtöbben bankkártyát használnak fizetési módként, ám az utóbbi időben a platformokon számos korszerű opció is megjelent. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek például az e-pénztárca-szolgáltatások, mint például a Skrill vagy a Neteller. Az e-pénztárcák előnye, hogy a felhasználóknak csak e-mail-címüket és a fiókhoz tartozó jelszót kell megadni, így nem kell attól tartani, hogy a banki adatok illetéktelenek kezébe kerülnek. Az e-pénztárca mellett ma már néhány felületen elérhető a kriptovalutás fizetés, így akár bitcoinnal, ethereummal vagy litecoinnal is feltölthetjük az egyenlegünket és kezdeményezhetünk kifizetést. A digitális fizetőeszközök mellett sok minden szól: az anonim tranzakciók általában néhány percen belül, költségmentesen teljesülnek. Ráadásul számos netes fogadóiroda külön bónuszokkal készül a kriptovalutát választó felhasználók számára.

Tovább az eredeti cikkre: Sportfogadás online – Minden, amit tudni kell

Vélemény, hozzászólás?