A Hoover termékei a tavaszi felfrissülést is segítik

A Hoover termékei a tavaszi felfrissülést is segítik olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Innovatív technológiákkal segítik a Hoover készülékek a tavaszi nagytakarítást. A hazai…

A teljes cikk itt olvasható:
A Hoover termékei a tavaszi felfrissülést is segítik

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Innovatív technológiákkal segítik a Hoover készülékek a tavaszi nagytakarítást. A hazai nagy háztartási gép piacának egyik meghatározó szereplője az okoseszközök terén hajtott végre újításokat a közelmúltban, és a szektor legfontosabb innovációit szem előtt tartva folyamatosan fejleszti termékeit. A Hoover készülékeket forgalmazó Candy Hoover Hungary Kft. szakértői szerint az iparág egyik fő célja, hogy a 2030-as évek végére az okos háztartási nagygépek használata alapvetés legyen, s képviselt márkáiknak készülékei egytől egyig működtethetők legyenek egy adott rendszerben, megkönnyítve és optimalizálva ezáltal felhasználóik életét. 

Budapest, 2024. április 11. A tavaszi nagytakarítás hosszú és körülményes munka, amely sokszor hetekig is elhúzódik, ha a pincétől a padlásig szeretnénk megtisztítani és felfrissíteni otthonunkat. De amellett, hogy időigényes, kihagyhatatlan is, ugyanis egyet jelent a felfrissüléssel, a megújulás pedig egyértelműen jár a lakásodnak és ruháidnak is mind higiéniai szempontok miatt, mind pedig a komfortérzet növelése érdekében. A megújulás egy olyan irány, melyet a Hoover háztartási gépeket forgalmazó Candy Hoover Hungary Kft. a termékfejlesztések mellett cégfilozófiájában is rendkívül fontosnak tart. Az innovatív szemléletmódról árulkodik az is, hogy a társaság hosszútávú célja, hogy a felhasználók életét valóban jelentősen tehermentesítse. Ennek kulcsát pedig hosszútávon abban látják, hogy minden márkájuk, akár minden terméke integrálva legyen a hOn alkalmazásba, melynek segítségével mobilkészüléken keresztül is irányíthatják és egyszerűbbé tehetik a házimunka egyes részeit. Ezzel a jelentős fejlesztéssel számottevő energiát és időt spórolnának vásárlóiknak, ami nem utolsó sorban anyagi szempontokból is jövedelmező.

A hatékony nagymosás titkai

A Hoover mosó- és szárítógépei távvezérelve, okosrendszerben is működtethetők. A tavaszi nagytakarítás alkalmával ezek magas fokú használatnak vannak kitéve, ugyanis ilyenkor a függönyöket, a mosható szőnyegeket és a hosszú ideje szekrényben pihenő textíliákat is érdemes legalább egy gyorsprogrammal kimosni vagy akár egy gőzciklussal felfrissíteni. A hOn applikációt használva nemcsak a ruha anyagának megfelelő programot választhatjuk ki automatikusan, hosszabb élettartamot biztosítva ezáltal ruhaneműinknek, hanem elkerülhetjük az esetleges mosási bakikat, amik bőven okoznak bosszúságot még a legrutinosabb háztartásvezetőknek is. A funkcionális használatnak köszönhetően így sok időt és- energiát is megtakaríthatunk. 

A felhasználói visszajelzések alapján egyértelművé vált, hogy segítség a mobilkészüléken és applikáción keresztül elérhető vezérlés. Emellett az inverter motornak köszönhetően a Hoover mosógépek teljesítménye megbízható és rendkívül tartós. Számunkra kiemelten fontos, hogy vásárlóinknak minél kényelmesebb legyen akár a mindennapi, akár a tavaszi nagytakarítás, amely remek apropót ad a megújulásra is, ami cégünk számára is nagy jelentőséggel bír. Ebből kifolyólag a cég abba az irányba tesz lépéseket, hogy a Hoover márkája esetében is minél több háztartási készülék vezérelhető legyen a hOn mobilalkalmazáson keresztül” – mondta el Rózsa Márton, a Candy Hoover Hungary ügyvezető igazgatója.

Ugyanannyi takarítás, még kevesebb szőr

A tavaszi nagytakarítás egyik fontos lépése persze a porszívózás és a portalanítás is. A Hoover ANTI-TWIST™ technológiájával ellátott kézi porszívók segítségével hatékonyabb a takarításnak ez a része is. A megoldás radikálisan csökkenti a hajszálak és a háziállatok szőrének összegubancolódását a kefe körül, így lényegesen egyszerűbb a gép karbantartása és tisztítása is. A HF9 termékcsalád készülékei akár 60 perces üzemidőt biztosítanak, mely elegendő az egész otthon alapos kitakarítására.

Minden porszívó csúcsminőségű anyagokból készül, és több száz teszten ment át, hogy a gyártó megbizonyosodjon arról, hogy az elkövetkező években megbízhatóan fog működni. A felszereltséghez tartozik még ezenkívül két különálló LED-lámpa, melyek erős fénye biztosítja, hogy a megbújó szennyeződések se maradjanak hátra, és a sötét sarkok se maradjanak tisztítás nélkül.

Tovább az eredeti cikkre: A Hoover termékei a tavaszi felfrissülést is segítik

Vélemény, hozzászólás?