A Google Mapsen is megtalálhatók a TIER e-rollerei

A Google Mapsen is megtalálhatók a TIER e-rollerei olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Mostantól közvetlenül a Google Maps segítségével kereshetik meg a közelben lévő…

A teljes cikk itt olvasható:
A Google Mapsen is megtalálhatók a TIER e-rollerei

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Mostantól közvetlenül a Google Maps segítségével kereshetik meg a közelben lévő TIER e-rollereket a budapesti felhasználók, és olyan hasznos információkról is tájékozódhatnak az applikációban, mint a becsült utazási költség vagy a várható menetidő. Európa vezető mikromobilitási szolgáltatója és a Google Maps tovább folytatja együttműködését annak érdekében, hogy a felhasználók számára elérhetővé tegye multimodális mobilitási megoldásait.

A szolgáltatás Berlinben, Hamburgban, Oslóban, Helsinkiben, Stockholmban, Zürichben, Bécsben és számos további európai nagyvárosban is elérhető. Mostantól a felhasználók Budapesten, továbbá Utrechtben és néhány olasz városban is megkereshetik a Google térképes alkalmazásában a hozzájuk legközelebb eső TIER-rollereket.

Az applikációban a kerékpáros útvonalak fül alatt találhatóak a “Roller” és a “TIER” gombok. A TIER gombra kattintva a Google Maps megmutatja a legközelebbi elérhető TIER e-rollereket, azok távolságát a felhasználótól, és az egyes rollerek töltöttségi szintjét is. Az utazás megkezdéséhez a felhasználókat ezután a TIER alkalmazásba irányítja át a térképes applikáció.

„A városi közlekedés átalakítására törekszünk partnerségi kapcsolataink révén is, annak érdekében, hogy mindenki számára fenntartható, könnyen hozzáférhető és multimodális mobilitási megoldásokat nyújthassunk. A Google-lel immár Budapesten is megvalósult együttműködésünknek köszönhetően a felhasználók is megtalálják a mindennapi utazási igényeiknek leginkább megfelelő közlekedési formát” – mondta Lendvai Tímea, a TIER magyarországi City Managere.

Idén is folytatódik a növekedés

2022-ben a TIER tovább kívánja erősíteni piacvezető pozícióját Európában, valamint több európai városban és országban tervez bővülést. A nextbike felvásárlásával, valamint a Svédországban, Németországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Norvégiában, Svájcban és Hollandiában bevezetett elektromos kerékpárokkal a vállalat tovább bővítette multimodális mobilitási megoldásainak egyre növekvő kínálatát. Ezzel a TIER az egyik első olyan mikromobilitási szolgáltatóvá vált, amely a felhasználók számára bizonyos országokban már három különböző járműtípust kínál egy alkalmazásban.

A TIER tavaly szeptemberben indította el e-roller szolgáltatását Budapesten, és rövid időn belül nagy népszerűségre tett szert a városlakók körében. A TIER környezetbarát e-rollerjei jelenleg Budapesten az I., II., III., VI., VII., VIII., IX., XI., XII. és a XIV. kerületben érhetőek el, és a tervek szerint a közeljövőben több budapesti kerületre és vidéki városra is kiterjeszti szolgáltatását.

A A Google Mapsen is megtalálhatók a TIER e-rollerei bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: A Google Mapsen is megtalálhatók a TIER e-rollerei

Vélemény, hozzászólás?