A Galaxy S22 Ultrával mutatkozik be Millie Bobby Brown inspiráló fejlődéstörténete

A Galaxy S22 Ultrával mutatkozik be Millie Bobby Brown inspiráló fejlődéstörténete olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A Samsunggal közös alkotással mutatkozik be íróként és rendezőként Millie Bobby…

A teljes cikk itt olvasható:
A Galaxy S22 Ultrával mutatkozik be Millie Bobby Brown inspiráló fejlődéstörténete

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A Samsunggal közös alkotással mutatkozik be íróként és rendezőként Millie Bobby Brown. A színésznő régi álma vált valóra, amikor a Galaxy S22 Ultrával elkészíthette első rövidfilmjét. Millie egy igazán személyes és felemelő történetet mesél el a kitartásról, a személyes fejlődésről és az önismeretről, mindezt a Samsung eddigi legjobb kamerájával rendelkező csúcsmobillal. 

Az előzetes március 8-i megjelenését követően a teljes film 2022. március 22-én mutatkozik be. Millie története különleges, de megjelennek benne olyan érzések, mint például az önképzavar, az önbizalomhiány vagy az ebből adódó szorongás, amelyekkel számos ember küzd meg nap mint nap.   

 

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Millie a Galaxy csapat tagja és hogy megosztotta velünk a történetét és az érzéseit, amelyek sokak számára lehetnek ismerősek. Alig várjuk, hogy a szélesebb közönség is láthassa, mit tartogat Millie első rendezése a számukra – mondta el Stephanie Choi, a Samsung MX (Mobile eXperience) üzletágának marketingvezetője. – Örülünk, hogy a Galaxy S22 Ultra MI alapú kamerájával segíthettünk megvalósítani az elképzeléseit. Reméljük, Millie más fiatalokat is arra inspirál majd, hogy megosszák a történetüket és hallassák a hangjukat, ami a megfelelő eszközökkel most könnyebb, mint valaha.”

„Mindig is arra vágytam, hogy a rendezői székben ülhessek – mondta Millie Bobby Brown – Hálás vagyok a Samsungnak a lehetőségért, hogy valóra válthatom az álmomat. Felkértek, hogy vállaljam ezt a kihívást, és valósítsam meg az elképzeléseimet. A Galaxy S22 Ultra használata nagyon izgalmas volt, a videó minősége és a rögzítési lehetőségek tárháza is megkönnyítette a dolgomat. Ez a rövidfilm egy mélyen személyes történetet mesél el, de egyben üzenetet is küld a többi fiatal lánynak. Remélem, ez a történet arra bátorítja majd őket, hogy kifejezzék a gondolataikat és megvalósítsák az álmaikat.”

Millie az összes videót a Samsung valaha volt legnagyobb pixelérzékelőjű okostelefonjával, a Galaxy S22 Ultrával készítette. A készülék kameralencséi több fényt és adatot rögzítenek, így a felvételek legapróbb részleteit is mindig megragadják. A Galaxy S22 Ultra továbbfejlesztett Super Clear Glass lencséjével a film elején láthatókhoz hasonló, gyengébb fényviszonyok mellett készített felvételek is letisztultak, élesek, és csillogásmentesek. A felhasználók a kreativitásukat szabadjára engedve hihetetlen felvételeket készíthetnek.

A teljes film már megtekinthető a Samsung YouTube-csatornáján és Millie Bobby Brown Instagram-fiókján, a @milliebobbybrown oldalon.

A Galaxy S22 Ultra okostelefonról további információ a https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-s22-ultra/ weboldalon érhető el.

Tovább az eredeti cikkre: A Galaxy S22 Ultrával mutatkozik be Millie Bobby Brown inspiráló fejlődéstörténete

Vélemény, hozzászólás?