A Dating Central Europe-nál folytatja Németh Norbert

A Dating Central Europe-nál folytatja Németh Norbert olvasható a mmonline.hu weboldalán.

2022. március 1-jétől a Dating Central Europe (DACE Zrt.) operatív igazgatójaként…

A teljes cikk itt olvasható:
A Dating Central Europe-nál folytatja Németh Norbert

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

2022. március 1-jétől a Dating Central Europe (DACE Zrt.) operatív igazgatójaként (COO) dolgozik Németh Norbert, a Kifli.hu jelenlegi digitális performancia vezetője és a Tchibo korábbi lengyel és magyar webáruházáért felelős e-kereskedelmi igazgatója.

Tavaly őszi külföldi terjeszkedésével – egy svéd és egy norvég társkereső szolgáltatást megvásárolva – nagyobb sebességbe kapcsol az osztrák Russmedia többségi tulajdonában lévő Dating Central Europe Zrt. Ennek egyik lépése a magyarországi menedzsment megerősítése, hiszen az immár nemzetközi vállalatcsoportként működő DACE Zrt. itthonról irányítja a nemrég megvásárolt weboldalakat is.

Az újonnan érkező szakember feladata többek között az új csapatok szervezetbe integrálása, a vállalati szinergiák kialakítása, a meglévő és új üzleti folyamatok fejlesztése, valamint a további növekedési lehetőségek feltérképezése lesz, de aktívan részt vesz a további felvásárlások lebonyolításában is. A cégcsoport célja a további növekedés abban az úgynevezett “slow dating” szegmensben, ahol már most piacvezetőnek számít idehaza például a nemrég megújult, komoly kapcsolatokat keresők körében népszerű Randivonal.hu vagy a nemrég megvásárolt Mötesplatsen.se révén Svédországban.

“Nagyon izgalmas lesz egy olyan szakemberrel együtt dolgozni, aki hozzám hasonlóan aktív részese és alakítója volt a hazai online média kialakulásának. Eddig is követtem Norbert szakmai pályafutását, nagy öröm, hogy párhuzamos pályánk vonalai nem a végtelenben, hanem most a jelenben találkoznak. Várom a közös munkát, így a nemzetközi terjeszkedésben Norbert szakirányú tapasztalatára építve tudunk majd újabb országokat integrálni. – Nyilatkozta Weiler Péter, a DACE Zrt. tulajdonosa és vezérigazgatója.

Németh Norbert hozzátette:”Péterrel már több mint 20 éve ismerjük egymást szakmai berkekből, és nagyon megörültem, amikor nagyjából egy évvel ezelőtt elkezdtünk beszélgetni a közös munka lehetőségéről, ami mostanra az új nemzetközi akvizíciók tükrében vált realitássá. Személy szerint hatalmas fantáziát és további növekedési potenciált látok a komoly és alkalmi társkeresésben egyaránt. A DACE Zrt. növekedése, illetve a tulajdonos Russmedia társkeresési szegmens iránti elkötelezettsége is bizonyítja, hogy eredményesen tudnak működni a nagy tapasztalattal és márkaismertséggel rendelkező, “jól bevált” helyi szereplők. A társkeresés eddig soha nem látott mértékben tevődött át az online felületekre az elmúlt két év pandémiás időszakában, és mára teljesen elfogadottá vált, hogy nemcsak a vásárlást és a médiafogyasztást, de a társkeresést is jellemzően online végezzük.”

Németh Norbert online média pályafutásának nagy részét a Sanoma Budapestnél töltötte, ahol online marketing menedzser és online lapigazgató pozíciókban összesen több mint 10 évet töltött el, a Sanoma minden online portáljának indulásánál és piaci bevezetésénél aktív szerepet vállalt. A sanomás évek után rövid ideig Londonban dolgozott, ahol egy brit üzleti kiadó globális e-kereskedelmi tevékenységét fejlesztette. A Tchibónál eltöltött 8 év alatt a saját márkás webáruházak között meghatározó szereplővé tette a Tchibo.hu és Tchibo.pl oldalakat, az elmúlt fél évben pedig nagymértékben járult hozzá a Kifli.hu napi megrendelésszámának közel 50%-os növekedéséhez.

A A Dating Central Europe-nál folytatja Németh Norbert bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: A Dating Central Europe-nál folytatja Németh Norbert

Vélemény, hozzászólás?