A DACHSER Magyarország bővíti európai logisztikai hálózatát

A DACHSER Magyarország bővíti európai logisztikai hálózatát olvasható a z közlekedésvilág.hu weboldalán.

2022-ben a Liegl&Dachser tovább növelte kapacitását, és ismét új járatokat indított…

A teljes cikk itt olvasható:
A DACHSER Magyarország bővíti európai logisztikai hálózatát

Ahogy a z közlekedésvilág.hu beszámolt ma róla:

2022-ben a Liegl&Dachser tovább növelte kapacitását, és ismét új járatokat indított magyarországi telephelyeiről Frankfurtba. Továbbá két vidéki kirendeltség napi összeköttetése is megvalósult, így elindult a Liegl&Dachser két vidéki telephelyét közvetlenül összekötő napi gyűjtőjárat is Magyarországon az ügyfelek gyorsabb és biztonságosabb kiszolgálásáért.

Üzleti szempontból az elmúlt időszak egyik legfontosabb új vonala a Pilisvörösvár–Frankfurt–Pilisvörösvár járat volt, amely tavaly áprilisban indult és közvetlen összeköttetést biztosít a Magyarországról induló és a Magyarországra érkező gyűjtőszállítmányok számára.

„A napi Frankfurt am Main-i gyűjtőjárat beindításával rendkívül gyors, akár kétnapos, háztól házig futamidőt és magas minőségű szolgáltatást tudunk biztosítani immár gyűjtőforgalomban is, legyen szó akár exportról vagy importról. Ezáltal megvalósult régi célunk, hogy Németország nyugati felén a már évek óta meglévő napi saarbrückeni, stuttgarti és düsseldorfi gyűjtőjárataink mellett közvetlen járattal és átrakás nélkül érjük el Hessen tartományt” – mondta Szontágné Hajnal Zsuzsanna, Sales manager, European Logistics, Liegl&Dachser Kft.

A közúti forgalom mellett az új napi gyűjtőjárat kedvezőbb feltételeket teremt a légi szállítmányozásban is. „Az új járatindítás sűrűbb és frekventáltabb elérhetőséget biztosít köztünk és a Frankfurti Gateway között, így a légiexport-feladásaink korábbi járatokat érnek el, amely rövidebb tranzitidőt tesz lehetővé a feladó és érkező légi állomások között” – tette hozzá Bakos-Szekeres Dóra, Airfreight manager, Liegl&Dachser ASL Hungary Kft.

Frankfurt mellett további 8 német városba indít naponta járatot a Liegl&Dachser, ezzel teljes lefedettséget biztosít Németországban, így egész Németország két napon belül elérhető az ügyfeleik számára.

A cég a tavalyi év sikereként könyvelheti el, hogy elindult a Pécs–Zalaegerszeg közvetlen gyűjtőjárat októberben, ezáltal megvalósult az első olyan belföldi összeköttetés, ami közvetlenül két vidéki telephelyet köt össze a pilisvörösvári központ érintése nélkül. Ezt megelőzően a vidéki telephelyek belföldi gyűjtőjáratai Pilisvörösváron keresztül juttatták el szállítmányaikat vidéki célállomásokra.

Magyarország földrajzi elhelyezkedése miatt fontos szerepet tölt be Közép- és Kelet-Európában. A pilisvörösvári központból naponta összesen 20, az országból pedig 27 közvetlen járat indul európai gyűjtőraktárakba. A vállalat tervei szerint 2023-ban további bővítéseket kíván bevezetni.

Tovább az eredeti cikkre: A DACHSER Magyarország bővíti európai logisztikai hálózatát

Vélemény, hozzászólás?