Kategóriák
Friss hírek

A CES-nek is betett a koronavírus

A CES-nek is betett a koronavírus olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Nem rendezik meg jövőre a hagyományos formában a világ legnagyobb szórakoztató…

A teljes cikk itt olvasható:
A CES-nek is betett a koronavírus

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla: Nem rendezik meg jövőre a hagyományos formában a világ legnagyobb szórakoztató elektronikai kiállítását, a CES-t, a szervezők tájékoztatása szerint teljes egészében virtuális környezetbe költözik majd a rendezvény.
Minden év elején szakértők, újságírók és a technológia iránt rajongók tízezrei kelnek útra Las Vegasba, hogy a CES-en (Consumer Electronics Show) megcsodálhassák a legújabb innovációkat. Jövőre azonban a koronavírus-járvány miatt fizikai formában nem rendezik meg az eseményt, de teljesen nem marad el. Az eseményt szervező Consumer Technology Association (CTA) tegnapi közlése szerint teljes mértékben digitális rendezvény lesz majd.
A tájékoztatás alapján 2021. január 6. és 9. között ugyanúgy lesznek majd főelőadások, illetve konferenciák, és nem maradnak el a termékbemutatók sem. Emellett lehetőség lesz virtuális találkozók és kerekasztal-beszélgetések megszervezésére, illetve követésére is.
A CTA-nál abban bíznak, hogy 2022-ben ismét visszatérhetnek személyesen is a technológiai világ képviselői és az érdeklődők Las Vegasba, ugyanakkor egy hibrid rendezvénnyel számolnak abban az évben is, ami azt jelenti, hogy a korábbinál jóval nagyobb szerepet kap a virtuális tér.
Idén 4400 kiállító vett részt a CES-en és mintegy 170 ezer látogatót vonzott az esemény.

Tovább az eredeti cikkre: A CES-nek is betett a koronavírus

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?