A cargo-partner új madridi irodával erősíti spanyolországi jelenlétét

A cargo-partner új madridi irodával erősíti spanyolországi jelenlétét olvasható a z közlekedésvilág.hu weboldalán.

Alig egy évvel azután, hogy a cargo-partner barcelonai képviselete megvetette a…

A teljes cikk itt olvasható:
A cargo-partner új madridi irodával erősíti spanyolországi jelenlétét

Ahogy a z közlekedésvilág.hu beszámolt ma róla:

Alig egy évvel azután, hogy a cargo-partner barcelonai képviselete megvetette a lábát Spanyolországban, most megnyitotta második irodáját a madridi Barajas repülőtér közelében. A cargo-partner csapata a két irodában átfogó légi, tengeri, közúti és vasúti szállítmányozási szolgáltatásokat kínál.

A cargo-partner első spanyolországi irodájának 2022. szeptemberi megnyitása után a helyi ügyfelek növekvő kéréseire reagálva Madridban is irodát nyitott. Oriol Asturgo, a cargo-partner spanyolországi ügyvezetője kifejtette: „Spanyolország fővárosaként és Európa egyik legfontosabb gazdasági központjaként Madrid vonzza a különféle iparágakat és multinacionális vállalatokat. Jól kiépített infrastruktúrája és kiváló kapcsolatai révén ideális város a nyugat-európai terjeszkedésünkhöz. Az új iroda modern környezetet kínál munkatársainknak, és tökéletes helyszínt ahhoz, hogy továbbra is személyre szabott megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek és partnereinknek.”

Az Amerikába irányuló légi és tengeri szállítmányok gyors kezelése

Spanyolország kiváló légi és tengeri fuvarozási csomópont, ami lehetővé teszi a cargo-partner számára, hogy gyors és precíz megoldásokkal támogassa az Európából Amerikába irányuló szállítmányokat. Az iroda Európa második legnagyobb kapacitású és ötödik legforgalmasabb repülőtere, a madridi Barajas közelében található. Madridnak emellett jó összeköttetései vannak olyan jelentős kikötőkkel, mint Valencia és Algeciras, ami megkönnyíti az áruk mozgatását a város és a tengeri kereskedelmi hálózatok között. A cargo-partner rendszeres tengeri szállítmányozási szolgáltatásokat nyújt Spanyolország és Latin-Amerika között, beleértve a kéthavonta zajló LCL szolgáltatást a Barcelona és Honduras, valamint Barcelona és Panama viszonylaton.

Erős jelenlét Európában

Az osztrák székhelyű logisztikai szolgáltató eddig is nagyon erősen jelen volt Közép- és Kelet-Európában, de az elmúlt időszakban komoly erőfeszítéseket tett nyugat-európai jelenlétének erősítéséért. A vállalat már régóta irodát nyitott Németországban, a Benelux államokban, Svédországban és Írországban, a közelmúltban pedig az Egyesült Királyságban, Olaszországban és Spanyolországban is bővítette hálózatát, így a cargo-partner képviselteti magát a régió legfontosabb piacain.

Tovább az eredeti cikkre: A cargo-partner új madridi irodával erősíti spanyolországi jelenlétét

Vélemény, hozzászólás?