A Boehringer Ingelheim Global Top Employer 2022-ben is

A Boehringer Ingelheim Global Top Employer 2022-ben is olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Boehringer Ingelheim bekerült a világszerte legjobb tizenegy munkáltató közé Díjat nyert…

A teljes cikk itt olvasható:
A Boehringer Ingelheim Global Top Employer 2022-ben is

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Boehringer Ingelheim bekerült a világszerte legjobb tizenegy munkáltató közé
  • Díjat nyert 29 országban – Európában, Latin Amerikában és az Ázsiai régiókban
  • Az erős vállalati innovációs kultúra mozgatórugói mind a képviselt értékek, mind az etikusság és az integritás, mely területeken igen magas pontszámokat ért el a vállalat

A Legjobb Munkaadók Intézete a Boehringer Ingelheimnek. sorozatban a második évben ítélte oda a „Global Top Employer” díjat, mellyel a világ tizenegy legjobb munkaadója közé került a vállalat A díj azt bizonyítja, hogy a kutatásközpontú gyógyszeripari vállalat számára kiemelkedően fontos munkavállalói igényei és jóléte. A Boehringer Ingelheim az elmúlt nyolc évben számos országban és régióban szerepelt már a legjobb munkaadók között, idén 29 országban, Európában és Latin-Amerikában, valamint az ázsiai-csendes-óceáni térségben kapta meg az elismerést.

A Top Employers Intézet függetlenül működik, fő tevékenysége, hogy világszerte díjazza azokat a munkáltatókat, akik számára kiemelkedően fontos, hogy  megfelelő munkakörülményeket biztosítsanak alkalmazottaiknak, valamint támogassák fejlődésüket. A minősítés rendszere egy többszintű programon alapul, amely során a Top Employers Intézet részletes visszajelzésben értesíti észrevételeiről a vizsgált vállalatokat humánerőforrás részlegük munkájáról. A Boehringer Ingelheim továbbra is kiválóan teljesít a munkavállalói elkötelezettség területén, ahol versenytársaihoz képest jelentősen vezet a jutalmazások és elismerések területén is. A Top Employers Intézet e mellett kiemelte az agilis munkakörnyezetet, valamint a vállalat értékeit, etikusságát és integritását is, amelyek az erős, befogadó vállalati kultúrát eredményezik.

„A munkavállalók a Boehringer Ingelheim kulcsfontosságú része. Ez magában foglalja az összetartozás érzését és a folyamatos odafigyelést arra, hogy mindenki jól érezze magát nálunk. A „Global Top Employer” minősítés ismét alátámasztja, hogy az általunk teremtett kiegyensúlyozott munkakörnyezet is hozzájárul ahhoz, hogy vállalatunk a legkiemelkedőbb munkaadók közé tartozzon” – jelentette ki Dr. Sven Sommerlatte, a Boehringer Ingelheim humánerőforrás részlegének globális vezetője. „Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden alkalmazottunknak lehetősége legyen a fejlődésre, és olyan sokszínű csapatok munkáját támogassuk, amelyek inkluzív megoldásokat hoznak létre. Ez képezi vállalati innovációs kultúránk alapját.”

A munkavállalók igényeinek teljesítésére vonatkozó elkötelezettségünk példája a jól bevált mobilis munkavégzés. Sikeresen biztosítjuk a munkavállalók munkájának gördülékeny hozzáigazítását az aktuális egészségvédelmi követelményekhez a koronavírus járvány idején, mely az üzletmenet folytonosságát sem zavarja. Ebbe beletartoznak a virtuális beléptető rendszerek, amelyekhez a vállalat új koncepciókat dolgozott ki az otthonról dolgozó, újonnan vállalatunkhoz csatlakozó alkalmazottak számára. A zsűri által kiemelt másik szempont a vállalati döntések etikus, befogadó megközelítése, valamint a vállalati értékek átadásának és alkalmazásának egyértelmű fókuszálása. A családi kézben lévő vállalkozás az egyéni fejlődési lehetőségekről is gondoskodik személyre szabott oktatási és képzési programokkal a munkavállaló teljes munkaideje során.

Kutatásorientált gyógyszeripari vállalatként a Boehringer Ingelheim elkötelezett amellett, hogy értéket teremtsen a kielégítetlen egészségügyi szükségletekkel küzdő területeken, és együttműködjön a közösségekkel és a társadalommal, a fejlődés segítésének érdekében. Erre egy közelmúltbeli példa a Boehringer Ingelheim Making More Health (MMH) „Boehringer Ingelheim Social Engagements” elnevezésű kezdeményezésének kiterjesztése 50 millió eurós támogatással.

Tovább az eredeti cikkre: A Boehringer Ingelheim Global Top Employer 2022-ben is

Vélemény, hozzászólás?