Az Miss Balaton 2022-es királynője meg sem áll Mexikóig!

Az Miss Balaton 2022-es királynője meg sem áll Mexikóig! olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Ismét várja a jelentkezőket a rangos szépségverseny Idén augusztusban ismét királynőt…

A teljes cikk itt olvasható:
Az Miss Balaton 2022-es királynője meg sem áll Mexikóig!

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Ismét várja a jelentkezőket a rangos szépségverseny

Idén augusztusban ismét királynőt választ a Miss Balaton, de természetesen a következő fél év még rengeteg feladatot tartogat a verseny mentorainak és a jelentkező lányoknak. Az Epres Panni elnöksége mellett működő casting zsűricsapat új taggal bővül Gelencsér Timi személyében, a mentorok között pedig az egykori közönségszavazás nyertesét, Horváth Cincót is üdvözölhetjük, de visszatér a csapatba Szabó Dóri is.

Egy nagyszabású sajtó brunch keretében indította el a 2022-es Miss Balaton jelentkezési időszakát a regnáló királynő, Balogh Eleni egy óriási gomb megnyomásával. Az eseményen a verseny casting zsűritagjai, mentorai is megjelentek, a műsorvezető pedig a hagyományokhoz híven Iszak Eszti volt. „Izgatottan várom az idei Miss Balatont, hiszen ismét nagyszabású versennyel készülünk, új lányokat ismerhetünk meg, újra lesz koronázás és a mentorcsapat is bővül” – avatta be az érdeklődőket Eszti. „Nagyon jó, hogy az elmúlt években is rendszeresen találkoztunk augusztusban, összegyűltünk a lányokkal, de bevallom, nekem már hiányzott az az izgalom, amit egy-egy verseny rejt magában. A casting után a zsűrifeladatom bár véget ér, de idén is én leszek a döntő műsorvezetője, és kommunikációs tanácsadóként, illetve mentorként is segítem a lányok útját a versenyben” – tette hozzá a csinos műsorvezető.

„Évek óta én vagyok a casting zsűrielnöke, ez nagyon nagy megtiszteltetés” – árulta el Epres Panni, aki már izgatottan várja, hogy újra együtt dolgozhasson zsűritársaival. „Mindannyian más szempontból figyeljük a lányokat, hiszen a divatvilág más-más szegmenséből jövünk. Az első válogatón közel száz lány közül kell kiválasztanunk a továbbjutókat, mindenkire ugyanannyi időt szánunk, mindenki egyenlő esélyt kap a bemutatkozásra. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy idén milyen lányok neveznek. Ez mindig nagyon izgalmas, mert egészen a döntőig kísérem őket. Próbálok velük olyan trükköket is megosztani, amik számomra is hasznosak voltak a szakmai pályafutásom kezdetén.”

Gelencsér Timi egy videóban üzente, hogy idén fantasztikus verseny várható, rengeteg meglepetést és egy hatalmas showműsort is tartogat a következő fél év. Azt is megosztotta, zsűritagként mi lesz az ő feladata.  „Az én területem a sport, így az arc és a kisugárzás mellett azt fogom figyelni, hogy a lányok mennyit foglalkoznak a testükkel. Azt gondolom, hogy az egészséges életmód és a sport nagyon fontos egy királynő életében” – mesélte Timi.

Az idei királynő a dicsőség mellett egy álomszép autóval és egy exkluzív médiaügynökségi szerződéssel lesz gazdagabb, az udvarhölgyek egy-egy tengerparti nyaraláson pihenhetik majd ki fáradalmaikat, míg az összes döntős lány ajándékba kap egy iPhone 13-as készüléket. A tavalyi, Maldív-szigeteki naptárfotózást idén ismét egy trópusi, paradicsomi helyszín követi, az év végén a mexikói Tulumban készülnek el a 2023-as naptár fotói. A 2022-es Miss Balatonra egészen április 30-ig lehet nevezni.

További információ: www.missbalaton.hu

Tovább az eredeti cikkre: Az Miss Balaton 2022-es királynője meg sem áll Mexikóig!

Vélemény, hozzászólás?