A balatoni reggelek frissességét idézi az új Tihany termékcsalád

A balatoni reggelek frissességét idézi az új Tihany termékcsalád olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A nagy múltra visszatekintő Tihany márkanév mára már összeforrt a camembert…

A teljes cikk itt olvasható:
A balatoni reggelek frissességét idézi az új Tihany termékcsalád

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A nagy múltra visszatekintő Tihany márkanév mára már összeforrt a camembert sajtokkal, idén júniusban azonban egy egészen új termékcsaláddal érkezik a sajtimádók nagy örömére. A habos és légies, valamint a lágy és kenhető Tihany Friss szendvicskrémek érleletlen érlelés nélküli sajtból, mesterséges ízesítőanyagoktól mentesen és magas minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek.

A Tihany Friss termékek a kiváló reggeli szendvicsek kihagyhatatlan összetevői, de saláták és hidegtálak mellé készült kenyérfalatkákon feltét nélkül, sőt mártogatáshoz is tökéletesen megállják a helyüket.

A poharas kiszerelésű, friss érlelés nélküli sajtból készült habosított szendvicskrém könnyed és légies állagú, különböző péksüteményekre kenve vagy zöldségek mellé mártogatósként is fogyasztható. Elérhető natúr, zöldfűszeres és szárított paradicsomos ízekben, valamint laktózmentes változatban is.

A lapos tégelyes kiszerelésű Tihany Friss szendvicskrém a hozzáadott tejszínnek is köszönhetően lágy és kenhető állagú, hidegen kenyérre kenve, illetve sütési-főzési hozzávalóként is tökéletes választás. Natúr és zöldfűszeres ízekben, illetve 34%-kal csökkentett zsírtartalmú, natúr ízesítésű light változatban is kapható.

„A Tihany Friss szendvicskrémekkel új területre lép a Tihany márka. A termékek bevezetésével célunk, hogy fogyasztóinkat edukáljuk és figyelmüket az egészséges táplálkozás fontosságára tereljük. Továbbra is elengedhetetlen számunkra a megbízható minőség, a kizárólag tej és tejeredetű alapanyagok felhasználása, ugyanakkor szeretnénk különleges ízélményt nyújtani az otthoni gourmet pillanatok kedvelőinek. A bevezetett ízvariánsok a helyi ízlést tükrözik, reméljük, újdonságainkat szeretettel fogadja majd a nagyközönség.” – hangsúlyozta Mike Ágnes brand manager.

A habos és krémes, érlelés nélküli sajtból készült szendvicskrémek már megtalálhatók az üzletek polcain.

Kiszerelés:

  • Tihany Friss habosított szendvicskrém, 140g, pohárban
  • Tihany Friss szendvicskrém, 120g, lapos tégelyben

Bevezetés hónapja: 2022. június

Bevezetési támogatások: online média támogatás, instore marketing, rendezvény kitelepülés, TVC

Tovább az eredeti cikkre: A balatoni reggelek frissességét idézi az új Tihany termékcsalád

Vélemény, hozzászólás?