A 4iG leányvállalatát választotta a TV2

A 4iG leányvállalatát választotta a TV2 olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A 4iG Csoporthoz tartozó Hungaro DigiTel Kft. (HDT) nyerte a TV2…

A teljes cikk itt olvasható:
A 4iG leányvállalatát választotta a TV2

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A 4iG Csoporthoz tartozó Hungaro DigiTel Kft. (HDT) nyerte a TV2 Csoport uplink pályázatát. A megállapodás értelmében a magyarországi és határokon túli vételi helyekre a digitális jelátadást és műsorsugárzást a HDT, valamint globális műholdas szolgáltató partnere, az Intelsat biztosítja.

A HDT és alvállalkozója, a világ egyik legnagyobb integrált műholdas és földi távközlési szolgáltatója, az Intelsat a TV2 Csoport 14 csatornájának műsorjelét továbbítja Magyarországon és a környező országok területére. A HDT a földi digitális jelfeladást, az Intelsat pedig a műholdas jeltovábbítást, illetve lefedettséget biztosítja.

„Együttműködésünk a TV2 Csoporttal, valamint az Intelsattal tovább erősíti a HDT piacvezető pozícióját Magyarországon és a közép-kelet-európai régióban. Büszkék vagyunk arra, hogy a legnagyobb csatornaportfólióval rendelkező TV2 Csoport is a Hungaro DigiTelt választotta partnerként. A megállapodással Magyarország két, saját területén meghatározó cégcsoportja lépett együttműködésre” – mondta a bejelentést követően Fekete Péter, a Hungaro DigiTel Kft. ügyvezetője, a 4iG Nyrt. igazgatósági tagja.

Az Intelsat a világ egyik legmegbízhatóbb műholdas távközlési szolgáltatója, amely a HDT-vel való együttműködésnek köszönhetően immár 200 magyar nyelvű tévécsatornát juttat el közel 2 millió nézőhöz.

A A 4iG leányvállalatát választotta a TV2 bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: A 4iG leányvállalatát választotta a TV2

Vélemény, hozzászólás?