Az Invia.hu elnyerte a Business Superbrands-díjat

Az Invia.hu elnyerte a Business Superbrands-díjat olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Újabb szakmai kitüntetést kapott a vezető hazai online utazásszervező vállalat, az…

A teljes cikk itt olvasható:
Az Invia.hu elnyerte a Business Superbrands-díjat

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Újabb szakmai kitüntetést kapott a vezető hazai online utazásszervező vállalat, az Invia.hu. Idén elnyerték az üzleti szektor legkiválóbb márkait elismerő Business Superbrands 2022 díjat, amelyet a kiemelkedő kommunikációs és márkaépítési gyakorlatukért érdemeltek ki.

„A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, épp emiatt hatalmas megtiszteltetés számunkra a Business Superbrands 2022 díj elnyerése. Különösen a turisztikai szektort megtépázó nehézségek után, amelyek ellenére az elmúlt években stabilan fenntartottuk a működésünket és a fejlesztésekre is sok energiát fordítottunk.” – mondta Zakar Jozef, az Invia.hu ügyvezetője.

Az Invia.hu 14 esztendeje működik a hazai piacon, Európa legnagyobb, évente több mint 3 millió utast kiszolgáló utazási ügynökségének magyar leányvállalataként. A cég Magyarország legszélesebb viszonteladói kínálatával rendelkezik, amelyet az egységes, átlátható rendszerben működő weboldalán tesz elérhetővé, illetve foglalhatóvá. Köszönhetően annak, hogy az Invia.hu közel 100 magyar és nemzetközi utazásszervezővel dolgozik együtt, amelyek az utazók legkülönfélébb igényeit, speciális elképzeléseit is lefedik. A fejlesztéseik is arra irányulnak náluk, hogy mind az együttműködő partnereik, mind az ügyfeleik gyorsan, hatékonyan, zökkenőmentesen jussanak hozzá a fontos információkhoz. A magyar leányvállalat a folyamatos, kétoldalú kommunikáció érdekében online, offline platformokon egyaránt a rövid időn belüli visszajelzésekre helyezi a hangsúlyt. Élő chatfunkció érhető el a weboldalukon, a Facebookon. Továbbá azonnali visszahívásokon keresztül segítik személyre szabni az érdeklődők ajánlatkéréseit, illetve telefonon, valamint az irodájukban személyesen is, képzett, tapasztalt utazási szakértők állnak az utazók rendelkezésére, hogy az ügyintézés a lehető leggyorsabb legyen.

További információk a www.invia.hu és a www.invia.com/hu oldalakon találhatóak.

Tovább az eredeti cikkre: Az Invia.hu elnyerte a Business Superbrands-díjat

Vélemény, hozzászólás?