Oscar-gála: bejelentették a fellépőket

Oscar-gála: bejelentették a fellépőket olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Beyoncé, Billie Eilish, Reba McEntire és Sebastián Yatra is fellép a…

A teljes cikk itt olvasható:
Oscar-gála: bejelentették a fellépőket

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Beyoncé, Billie Eilish, Reba McEntire és Sebastián Yatra is fellép a – helyi idő szerint – vasárnap esti hollywoodi Oscar-díjátadón – jelentették be a szervezők.

A legjobb eredeti dal kategóriájában jelölt öt szám közül négy előadói szerepelnek az idei gálán. A Belfast című film Down to Joy című számának szerzője és énekese, Van Morrison turnéja miatt nem tud részt venni a ceremónián, a dal így nem is hangzik el a díjátadón – idézte a Variety.com az amerikai filmakadémia keddi közleményét.

 

A 94. Oscar-díjátadó végső szavazása – helyi idő szerint – kedd délután öt órakor fejeződött be. A legjobb eredeti dal díjáért folyó verseny az egyik legszorosabb. A jelöltek közt található Beyoncé dala, a Be Alive a Richard királyból, Billie Eilish és testvére, Finneas O’Connell száma, a No Time to Die a 007 Nincs idő meghalni című filmből, az Encanto című animációból a Dos Oruguitas, Lin-Manuel Miranda szerzeménye Sebastián Yatra előadásában, Van Morrison Down to Joy című dala a Belfastból, valamint a Four Good Daysből a Somehow You Do, Diane Warren dala, melyet Reba McEntire énekel.

 

A háromórás ceremónia házigazdája Regina Hall, Amy Schumer és Wanda Sykes lesz. A műsort az amerikai ABC csatorna élőben sugározza helyi idő szerint este 8-tól (közép-európai idő szerint hétfőn hajnalban), és több mint 200 országban és térségben is látható majd – olvasható az MTI beszámolójában.

A Oscar-gála: bejelentették a fellépőket bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Oscar-gála: bejelentették a fellépőket

Vélemény, hozzászólás?