4 ok, amiért jó kuponnal vásárolni

4 ok, amiért jó kuponnal vásárolni olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A kuponnal történő vásárlás nem új keletű dolog és sokan élnek…

A teljes cikk itt olvasható:
4 ok, amiért jó kuponnal vásárolni

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A kuponnal történő vásárlás nem új keletű dolog és sokan élnek is a kuponok adta lehetőségekkel. Sokat megtakaríthatsz ugyan a kedvezményes kuponoknak köszönhetően, a Kuplio.hu portál felkeresésével, de a kuponos vásárlásnak nem csak ennyi előnye létezik. Mutatjuk is, melyek ezek!

Miért jó és miért szeretünk kuponnal vásárolni? 

A top első helyen a pénzmegtakarítás áll, ez kétségtelen. Hiszen ki ne szeretné töredék áron megvenni a régóta kinézett cipőt, tévét vagy ékszert. Mindenki szeret spórolni, aki tudatosan, és ésszerűen gondolkodik. De nem csak ennyi előnye van a kuponnal történő vásárlásnak. 

Napjainkban ismét egyre bővül azok tábora, akik élnek-halnak az olvasásáért. A könyvmolyok nem csak egyetlen könyvet vásárolnak egyszerre, hanem akár 6-7 könyvet is. Akik szeretnek olvasni, jó sokat böngésznek az interneten a legújabb könyvek után és a visszajelzéseket is elolvassák, hogy egyszerre több könyvet is betárazzanak maguknak. Ilyenkor nagyon jól tud jönni egy kuponkód, amivel pénzt spórolhatunk, mindezt úgy, hogy nem egy, hanem több könyv birtokosai is lehetünk. És egy könyvszerető embernek nem is szerezhetünk nagyobb örömet, minthogy a kedvenc könyveit, akár 50%-os kedvezménnyel is beszerezheti. A Libri kuponkódok lehetővé teszik, hogy egyszerre több olyan könyvet is megvásároljunk, amelyek aztán sok-sok örömet okozhatnak és a könyvtárunkat is gazdagíthatják. 

A kuponokkal beleszaladhatunk felesleges vásárlásokba, de a tudatos vásárlók nem tesznek ilyet, sőt, elsősorban az jellemző, hogy nagyon is céltudatosan vásárolnak. Ezek az emberek nem a szezonban vesznek meg egyes holmikat, hanem télen fürdőruhából, míg nyáron télikabátból táraznak be. Merthogy a kuponok erre is lehetőséget adnak. Arra is fel lehet használni ezeket a kuponokat, hogy olyan holmikból vegyünk tartalékot, amelyek valóban hasznosak, amelyekre valóban szükségünk van. Egy szemüvegesnek nem elég, ha egyetlen szemüvege van, hiszen mindig történhet valami baj az okuláréval. Összetörik, elhagyjuk, ezt csak a szemüvegesek érthetik igazán. Ilyenkor is jó lecsapni olyan akciókra, olyan kedvezményekre, amelyekkel nem teljes áron, hanem az eredeti ár töredékéért szerezhetünk be egy másik szemüveget, ami a biztonság kedvéért ott lapulhat a szekrényünkben. Az Eyerim kupon is lehetőséget ad arra, hogy olcsóbban jussunk hozzá a tartalék szemüvegünkhöz. 

A kuponok akkor is nagyon hasznosak, ha éppen ajándékot szeretnénk venni valakinek, vagy netalántán egyszerre van néhány családtagunk szülinapja, névnapja, vagy egy évfordulóra, karácsonyra szeretnénk nagyobb összegű ajándékkal meglepni valakit. Ilyenkor is hasznos, ha az adott üzlet kuponjával olcsóbban tudjuk megvenni a kiszemelt ajándékot. 

Tovább az eredeti cikkre: 4 ok, amiért jó kuponnal vásárolni

Vélemény, hozzászólás?