4 konyhai kisgép, amellyel kényeztetni tudod ügyfeleid (x)

4 konyhai kisgép, amellyel kényeztetni tudod ügyfeleid (x) olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Az olyan vállalkozások esetében, ahol az ügyfél hosszabb időt tölt el…

A teljes cikk itt olvasható:
4 konyhai kisgép, amellyel kényeztetni tudod ügyfeleid (x)

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Az olyan vállalkozások esetében, ahol az ügyfél hosszabb időt tölt el a szolgáltatás helyszínén, gondoskodni kell a maximális kényelem megteremtéséről. Legyen az egy fotóstúdió vagy egy autószerviz irodája, ez a 4 konyhai kisgép sokat tud dobni a vásárlói élményen, ezzel is növelve vállalkozásod nívóját. (x)

Kávégép

A kávégép talán a legalapvetőbb italkészítő, amely nem hiányozhat egyetlen színvonalas irodahelységből sem. Az automata kávéfőzők esetében a gyártók a dizájnra és megjelenésre is nagyon figyelnek, ezért a gépet nem kell elrejteni, lehet belőle akár központi berendezési elem is. Ilyen felhasználás terén előnyben vannak a darálós automata kávéfőzők intuitív kezelőfelülettel, amelyek egy gombnyomás után önállóan levezénylik a kávékészítést, miközben te az ügyféllel foglalkozhatsz.

Szódagépek

Kisméretű, rendkívül egyszerűen használható italkészítő gépről van szó, amellyel különböző ízesítésű bubis üdítőket lehet gyártani. Nem igényelnek komoly karbantartást, csak legyen kéznél többféle szörp és pár tartalék patron. Válassz a nagyobb, 1 literes üveggel ellátott verziók közül, hogy akár több vendéget is frissítővel tudj kínálni.

Jégkészítő gép

A fentebb említett szódagép remek kiegészítője lehet egy jégkészítő gép. Elsősorban a nyári hónapokban a klienseid értékelni fogják, ha jéghideg limonádéval fogod kínálni őket, anélkül, hogy irodai hűtőszekrényedben hegyekben álljanak az üvegek. Ajánlatos egyszerre nagyobb mennyiségű jégkockát előre legyártani és azt egy kis fagyasztóban tárolni. A jégkészítés hosszú és aránylag hangos művelet és maga a gép se kicsi. A nagy forróságban felszolgált hűs üdítő miatt azonban megéri a fáradtságot.

Mini sörcsap

Ha ügyfeleid nem kocsival érkeznek, miért ne lehetne őket egy korsó, hideg sörrel kínálni. Gyors vállalati összejöveteleken, csapatépítőkön is jól jöhet egy mini sörcsap, amely 5 literes hordóból adagolja a gyöngyöző nedűt. Arra azonban figyelj, hogy a megkezdett kishordót aránylag gyorsan el kell fogyasztani, idővel a sör minősége romlik. A nyári hónapokban azonban nem áll fenn annak a veszélye, hogy egy hordócska citromos alkoholmentes radler elromoljon. (x)

A 4 konyhai kisgép, amellyel kényeztetni tudod ügyfeleid (x) bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: 4 konyhai kisgép, amellyel kényeztetni tudod ügyfeleid (x)

Vélemény, hozzászólás?