16 millió forint gyűlt össze az Auchanban a plüsshódoknak köszönhetően

16 millió forint gyűlt össze az Auchanban a plüsshódoknak köszönhetően olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Lezárult az Auchan Magyarország immár hagyománynak számító év végi jótékonysági kampánya,…

A teljes cikk itt olvasható:
16 millió forint gyűlt össze az Auchanban a plüsshódoknak köszönhetően

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Lezárult az Auchan Magyarország immár hagyománynak számító év végi jótékonysági kampánya, amellyel a vállalat ezúttal is a Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekgyógyászati Klinikáját támogatta. Júlio és Júlia, az Auchan ikonikus plüsshódjai immár harmadik alkalommal melengették meg a vásárlók szívét, akik az áruházlánccal közösen az eladott hódok után járó felajánlásból összesen 16 millió forintot gyűjtöttek össze. Az összeget a Gyermekklinika egy rehabilitációs játszótér építésére fordítja, amivel a náluk kezelt gyermekek lelki gyógyulását segítik.

November óta tartott az Auchan Magyarország karácsonyi jótékonysági kampánya, amellyel a klinika kérésére egy kültéri rehabilitációs játszótérre gyűjtött a vállalat a vásárlóival közösen. Júlio, az Auchan ikonikus plüsshódja először 2019-ben hódította meg az Auchanba járók szívét, a sikeren felbuzdulva pedig 2020-ban testvére, Júlia is csatlakozott a kampányhoz. A kedves kis plüssök eladása után felajánlott összegből mindkét évben életmentő beavatkozásokhoz szükséges, nagyértékű, több tízmillió forintos orvosi eszközt sikerült vásárolni a Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekgyógyászati Klinikájának, ismertebb nevén a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának. A cél most is hasonló volt, ezúttal azonban nem a testi, hanem a gyermekek lelki gyógyulására szerették volna fektetni a hangsúlyt, ezért egy rehabilitációs játszótér megépítését tűzték ki célul.

Harmadik alkalommal az ikonikus kishódok életünk valódi hőseinek bőrébe bújtak, mert orvost, nővért, ápolót és mentőst jelenítettek meg. Ezzel az egészségügyben dolgozók járványhelyzetben nyújtott emberfeletti teljesítménye előtt is szeretett volna tisztelegni a vállalat. Az eladott plüssök után összegyűlt 16 millió forint értékű adomány pedig a gyógyuló gyermekek rehabilitációját segíti majd a Gyermekklinikán.

Júlio és Júlia nagyszerű társai voltak az Auchannak az elmúlt években. A kedves kis játékfigurák örömöt okoztak a vásárlóinknak és szeretteiknek, és ezzel párhuzamosan segítettek azokon a kisgyermekeken, akik a klinikán gyógyulnak. Nekünk is számos boldog pillanatot szereztek, hiszen már harmadik éve látjuk, milyen népszerűek, és nagyon örülünk, hogy a vásárlóinkkal közösen idén is egy ilyen szép célt sikerült teljesítenünk” – mondta Varga-Futó Ildikó, az Auchan kommunikációs és CSR igazgatója.

Kevés szívszorítóbb dolog van annál, mint amikor az ember látja, hogy milyen nehézségekkel kell szembenéznie a beteg gyerekeknek, akik felnőtteket megszégyenítő bátorsággal viselik a helyzetüket. Egy rehabilitációs játszótér nagyon nagy segítségükre lesz, hogy megbirkózzanak a kezelések alatt a nehéz pillanatokkal. Mi pedig végtelenül hálásak vagyunk az Auchannak és vásárlóinak, amiért idén is a gyógyító munkát szolgáló, jelentős beruházással gazdagíthatjuk a klinikánkat” – nyilatkozta Dr. Kovács Gábor, a Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai II. sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának igazgatója.

Tovább az eredeti cikkre: 16 millió forint gyűlt össze az Auchanban a plüsshódoknak köszönhetően

Vélemény, hozzászólás?