Nemzetközi csapatok és saját számok a legnagyobb egyetemi tehetségkutató színpadán 

Nemzetközi csapatok és saját számok a legnagyobb egyetemi tehetségkutató színpadán  olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Ötödik alkalommal szervezte meg a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája a legnagyobb…

A teljes cikk itt olvasható:
Nemzetközi csapatok és saját számok a legnagyobb egyetemi tehetségkutató színpadán 

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Ötödik alkalommal szervezte meg a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája a legnagyobb egyetemi tehetségkutatót, a MentorFactort. A közel 100 jelentkező között hazai és külföldi hallgatók egyaránt megjelentek, sőt olyan produkciók is helyet kaptak, ahol a magyar és nemzetközi fiatalok közösen alkottak csapatot.

A hátrányos helyzetű, a külhoni és a külföldi hallgatók integrációját és tanulmányait támogató mentorprogramok, a HÖOK Stipendium Hungaricum Mentorprogram, a HÖOK Diaszpóra Mentorprogram és a HÖOK Felsőoktatási Mentorprogram közös szervezésében megvalósult rendezvény nemcsak tehetségkutatóként, hanem a kultúrák közötti párbeszéd és együttműködés terén is évről évre jelentős szerepet játszik.

Az idei tehetségkutatóra az ország minden pontjáról jelentkeztek táncosok, énekesek, zenészek és bűvészek is. A döntőbe jutott 15 produkciót ráadásul olyan kiváló szakemberek zsűrizték, mint Topolánszky Tamás Harangozó-díjas táncművész és koreográfus, Lotfi Begi zenész és producer, valamint Király Linda nemzetközileg elismert énekesnő és dalszerző, akik által kiválasztott legjobb versenyző az EFOTT Fesztiválon is felléphet.

Tovább az eredeti cikkre: Nemzetközi csapatok és saját számok a legnagyobb egyetemi tehetségkutató színpadán 

Vélemény, hozzászólás?