Barbie is ilyen mobilt venne

Barbie is ilyen mobilt venne olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A lenyűgözően lila Nokia G42 5G sikere után a Nokia telefonokat…

A teljes cikk itt olvasható:
Barbie is ilyen mobilt venne

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A lenyűgözően lila Nokia G42 5G sikere után a Nokia telefonokat gyártó HMD Global most bemutatja a készülék élénk pink verzióját. A világot rózsaszínre festő Barbie film nyomában érkező pink Nokia G42 5G otthon is bármikor könnyedén javítható. Akkumulátora egyetlen töltéssel is akár napokig kitart, ráadásul 5G1 mobilhálózattal, valamint AI technológiával ellátott tripla kamerával érkezik, hogy bármikor megoszthasd a legszebb pillanatokat.

Lars Silberbauer, a HMD Global marketingigazgatója elmondta: „Az új, pink Nokia G42 5G minden szempontból kiemelkedő: fantasztikus a teljesítménye, és fantasztikusan néz ki. Talán hagynunk kéne, hogy az otthon szerelhető készülékeink szürkék és unalmasak legyenek? Ez az okostelefon egy ragyogó, élénk dizájnt kapott, amibe az emberek reményeink szerint bele fognak szeretni.”

Felejtsd el a betört képernyő okozta bosszúságokat és a drága szervizköltségeket, az új, ragyogóan pink Nokia G42 5G-t ugyanis bármikor könnyedén megjavíthatod. Az iFixit „javítsd magad” javítókészletének és praktikus, lépésről-lépésre követhető útmutatóinak segítségével otthon is könnyedén kicserélheted a telefon betört képernyőjét, hibás töltőportját, meghibásodott akkumulátorát vagy a megsérült hátlapját.

Akkumulátor órákig? Évekig!

Ki akarna olyan telefonnal bajlódni, aminél pár óra használat után már a lemerülés miatt kell aggódni? A Nokia G42 5G akkumulátora kiemelkedő kapacitással érkezik: egyetlen töltéssel is akár 3 napig bírja, ráadásul 20 W-os USB-C gyorstöltéssel is rendelkezik, és 800 teljes töltés után is megőrzi eredeti kapacitásának 80%-át – ez körülbelül négy évnyi töltést jelent3.

Strapabíró és biztonságos

Az éles, de strapabíró képernyőt Gorilla 3 üveg és IP52-es besorolás védi az esések, a vízpermet és a por ellen. Ez a telefon többi részére is igaz: szigorú teszteknek alávetve, vizsgáltuk a mindennapi ütésekkel szembeni tartósságát. Ráadásul Android™ 13 operációs rendszerrel érkezik, amely három évig tartó havi biztonsági frissítésekkel, és 2 éven át érkező rendszerfrissítésekkel hosszabbítja még a készülék élettartamát.

AI-val támogatott kamera

Az 50 megapixeles kamera a legfejlettebb képalkotó AI-val dolgozik, hogy még a legnehezebb körülmények között is tiszta és éles felvételeket készíthess. A portré mód azt helyezi reflektorfénybe, amire éppen fókuszálni szeretnél, míg az éjszakai mód a sötétedés utáni felvételekben segít, amelyek mind remekül festenek majd a 6,56 hüvelykes HD+ kijelzőn. Az OZO 3D hangrögzítéssel pedig pont ugyanolyan jól szólnak majd a videóit, mint ahogyan mutatnak.

Elképesztő sebesség

Csevegj, posztolj, böngéssz, vásárolj, dolgozz és játssz – akármit is jelentsen számodra az online lét, a Qualcomm Snapdragon 480+ által támogatott 5G-s kapcsolattal bármikor szélsebesen juthatsz el oda, ahová szeretnél. A hatalmas memóriának, a rengeteg tárhelynek és az intelligens háttéroptimalizálásnak köszönhetően ráadásul gond nélkül ugorhatsz egyik alkalmazásról a másikra.

Ár, elérhetőség és tartozékok

A vadonatúj, pink Nokia G42 5G 6/128 GB-os változatban, 89 990 forint ajánlott fogyasztói áron, az év végén lesz elérhető Magyarországon.

A Nokia G42 otthoni szerelőkészletek és cserealkatrészek Európában és Ausztráliában elérhetőek az iFixit.com webhelyen keresztül – a kijelző 49,95 euró, a töltőport 19,95 euró, az akkumulátor 24,95 euró, a hátlap pedig 24,95 euró fogyasztói átlagáron.

Az átlátszó tok segítségével ráadásul most még nagyobb biztonságban tudhatod a Nokia G42-det: a 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült, teljesen újrahasznosítható csomagolású, ultravékony, szinte súlytalan tok megvédi, de nem rejti el a telefonod elegáns kialakítását.

A Barbie is ilyen mobilt venne bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Barbie is ilyen mobilt venne

Vélemény, hozzászólás?