Újabb városban elérhető a Főtaxi

Újabb városban elérhető a Főtaxi olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Budapest után a vidéki személyszállítási piacra is belépett a Főtaxi. Szombathelyen…

A teljes cikk itt olvasható:
Újabb városban elérhető a Főtaxi

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Budapest után a vidéki személyszállítási piacra is belépett a Főtaxi. Szombathelyen így telefonon és mobilos applikáción is lehet már főtaxis autót rendelni.

Piacvezető szerepét tovább erősítve Szombathelyre is kiterjesztette működését áprilistól a Főtaxi: a városban 16 autó fut a legnagyobb hazai taxitársaság szabadjelzőivel.

A telefonos rendeléseket és a címkiadást a Főtaxi diszpécserközpontja kezeli, de a társaság nemrégiben megújult mobiltelefonos alkalmazása is a szombathelyi utasok rendelkezésére áll: az applikációban a rendelés leadása után követhető, hogy épp merre jár az autó, az érkező sofőrrel pedig közvetlenül is felvehető a kapcsolat.

„Folyamatos forgalomnövekedés mellett a Főtaxi továbbra is őrzi piacvezető szerepét, amiben az informatikai fejlesztések, így például az applikáció megújítása, valamint a Budapest Taxi beolvasztása mellett fontos mérföldkőnek számít a vidéki terjeszkedés is. Áprilistól ugyanazokkal a magas színvonalú szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre Szombathelyen is, mint Budapesten” – mondta ifj. Lajsz András, a Főtaxi operatív vezetője. Hozzátette: „nem állunk meg Szombathelyen, a közeljövőben szeretnénk megjelenni Kaposváron és más hazai városokban is”.

A Újabb városban elérhető a Főtaxi bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Újabb városban elérhető a Főtaxi

Vélemény, hozzászólás?