Távozik az Árukereső.hu-tól Rácz Csaba

Távozik az Árukereső.hu-tól Rácz Csaba olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Távozik a legnagyobb hazai ár-összehasonlító oldal, az Árukereső.hu éléről Rácz Csaba.…

A teljes cikk itt olvasható:
Távozik az Árukereső.hu-tól Rácz Csaba

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Távozik a legnagyobb hazai ár-összehasonlító oldal, az Árukereső.hu éléről Rácz Csaba. A szakember 2013 óta dolgozott ügyvezetőként a cégnél, amíg megtalálják az utódját, a Heureka Group menedzsmentje látja el a portál operatív irányításával járó feladatokat.

Rácz Csaba 2013 óta töltötte be az Árukereső ügyvezető igazgatói pozícióját. Ezt megelőzően a tartalom- és szolgáltatásfejlesztési területet irányította a cégnél. A szakember ügyvezetése alatt a vállalat éves árbevétele 900 millió forintos szintről közel 7 milliárd forintra növekedett, s ezen időszak alatt alapozódott meg a vállalat profitábilis működése is. Az ügyvezető május 15-ig támogatja a cég munkáját s egyben a vezetésben végbemenő változást.

„Fantasztikus utazás volt számomra, amit az Árukereső.hu-nál átélhettem! Egy 10 fős csapathoz csatlakoztam 2006-ban, mely mára 100 főre bővült, miközben Magyarország meghatározó e-kereskedelmi platformját hoztuk létre. Stabil, profitábilis és magas bevétellel rendelkező vállalatot építettünk a – magyar Árukereső.hu-t, román Compari.ro-t és bolgár Pazaruvaj.com-ot üzemeltető – Online Comparison Shopping Kft-ből. A legbüszkébb mégis arra a csapatra és közösségre vagyok, melyet közösen építettünk, s mely nélkül mindez nem valósulhatott volna meg. Szurkolok a csapatnak a további sikeres működés érdekében, melyhez úgy gondolom, hogy a tulajdonos Heureka Group-pal minden szükséges feltétel rendelkezésre is áll” – mondta el a három országért felelős ügyvezető.

A Heureka Group képviseletében Tomáš Braverman, a csoport vezérigazgatója mondott köszönetet a távozó ügyvezetőnek: „Csabával kilenc éve dolgozunk együtt és ez idő alatt folyamatosan nyomon követhettem termékfejlesztésben való szakmaiságát, e-kereskedelmi, cégvezetési hozzáértését és a szivvel-lélekkel végzett munkáját a csapatépítésben/csapatvezetésben. Döntését tiszteletben tartva kívánok neki további szakmai sikereket!”

A megüresedett ügyvezetői pozíció betöltéséig az Árukereső.hu operatív irányítását a Heureka Group menedzsmentje látja el.

A Távozik az Árukereső.hu-tól Rácz Csaba bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Távozik az Árukereső.hu-tól Rácz Csaba

Vélemény, hozzászólás?