Budapestre is megérkezett a Hard Rock Hotel élmény

Budapestre is megérkezett a Hard Rock Hotel élmény olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Budapesten nyitotta meg első közép-európai szállodáját a Hard Rock hotellánc. Az…

A teljes cikk itt olvasható:
Budapestre is megérkezett a Hard Rock Hotel élmény

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Budapesten nyitotta meg első közép-európai szállodáját a Hard Rock hotellánc. Az 1971-ben alapított Hard Rock International 68 országban, közel 250 helyszínen van már jelen, amelybe beletartoznak a Hard Rock Cafe-k, hotelek, kaszinók és Rock Shopok is.  A Nagymező utcában található 5 csillagos szálloda koncepciója, hogy igazi lifestyle hotelként nyújtson teljes zenei és vizuális élményt vendégeinek.

A Hard Rock márka 50 éve a zene erejével kapcsolja össze az embereket, legyen szó bármilyen zenei stílusról, a poptól a hip-hopon át az indie-n és a jazz-en keresztül a hard rockig. A budapesti szálloda büszkesége a több mint fél évszázada  a zene- és szórakoztatóipar legnagyobbjaihoz kötődő, világsztárok személyes tárgyaiból álló gyűjtemény: például Prince élénk lila műszőrme kabátja, Beyoncé egyik fekete flitteres ruhája, Freddy Mercury kézzel írt levele, John Lennon jegyzetfüzete, Katy Perry fellépőruhája vagy Madonna gimnáziumi évkönyve mind megtalálható a szálloda lobbijában és emeleti folyosóin. Az úgynevezett „memorabilia” kollekció részeként három magyar legenda egy-egy ruhadarabja, vagy hangszere: Bródy János bőrkabátja, Horváth Charlie kongája és napszemüvege, valamint Szikora Róbert első gitárja is helyet kapott a szálloda különböző pontjain.

A magyar Stúdió 100 Építészeti Kft. által tervezett szálloda 136 szobájával és lakosztállyal, két éttermével, bárjával, valamint az épület tetején található, rooftop rendezvény helyszínével nemcsak a külföldi vendégek számára, hanem a budapesti minőségi szórakozásra vágyóknak is egy új, világklasszis helyszínt kínál. A hotel homlokzata ötvözi a történelmi Budapest szépségét az exkluzív, modern dizájnnal, s a két stílust jelképesen is egy üvegfolyosó köti össze.

A Lázaro Rosa-Violán Studio által tervezett belső tereket olyannak álmodták meg, hogy azok egy rocksztár stílusosan berendezett magánrezidenciájának érzését keltsék. A lobbiba lépve a vendégek egy könnyed hangulatú térben találják magukat, tele zenei elemekkel és élénk színekkel. A sárga zongora izgalmas kontrasztot alkot a kék bársony kanapékkal, amelyeket válogatott zenetörténeti relikviák vesznek körül. A szálloda belső tereit díszítő drágakő hatású csempék színei, Magyarország híres gyógy- és termálfürdői előtt tisztelegnek, ezzel is helyi inspirációval gazdagítva a világszerte ismert egyedi Hard Rock Hotel élményt.

A szálloda ékköve a Rock Star Suite, amely saját terasszal, jakuzzival, privát szabadtéri étkezési lehetőséggel, valamint tágas beltéri nappalival várja a legexkluzívabb szolgáltatásra vágyókat. A szállodában megtalálható a hotellánc népszerű étterme, a Sessions, illetve lobbibárja, a Constant Grind. A Hard Rock Hotel Budapest stílusos rendezvényterme, a Roxy Rooftop  egy fedett és nyitott terekkel rendelkező tetőtéri rendezvény helyszín, üvegfalakkal és világszínvonalú technikai felszereltséggel. A Bazilikára, a Citadellára és az Operaházra nyújtott lélegzetelállító kilátással kombinálva tökéletes színtér nagyobb rendezvények helyszíneként is.

A Sessions kutyabarát étterem és a Hard Rock Hotelben is szívesen látják a házi kedvenceket. A Hard Rock Hotel lobbija minden szerdán este élő koncertnek ad otthont, ami bárki előtt nyitva áll, aki a nap végén szeretne lazítani és egy jó koktél mellett átélni a Hard Rock Hotel által nyújtott zenei élményt.

Tovább az eredeti cikkre: Budapestre is megérkezett a Hard Rock Hotel élmény

Vélemény, hozzászólás?