Tiéd a tér! – ingyenes koncertekkel és kézműves vásárral érkezik a tavasz a Városháza parkba

Tiéd a tér! – ingyenes koncertekkel és kézműves vásárral érkezik a tavasz a Városháza parkba olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A hosszú tél és a szürke hétköznapok után végre eljött a…

A teljes cikk itt olvasható:
Tiéd a tér! – ingyenes koncertekkel és kézműves vásárral érkezik a tavasz a Városháza parkba

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A hosszú tél és a szürke hétköznapok után végre eljött a tavasz, és vele a Budapesti Tavaszi Vásár, amely 3 év után nyílik újra. A belváros szívében koncertek, családi- és gyermekprogramok, kézműves vásár és gasztronómiai különlegességek várják a téli álomból ébredni vágyókat március 26. és április 18. között.

Új helyszínen, a tavaszi színekbe öltöző Városháza Parkban lesz idén a Budapesti Tavaszi Vásár, ahol a látogatók válogathatnak az egyedi kézműves termékekből, és a játékos, formabontó utcabútorokra kiülve végigkóstolhatják a húsvéti ünnepek ihlette ételkínálatot. A Vásár nyitóhétvégéjén március 26-án és 27-én két nap alatt 8 ingyenes koncert lesz, fellép többek között a Blahalouisiana, a Budapest Bár, az Ivan & the Parazol, és a Punnany Massif. A fellépők teljes listája itt érhető el.

A vásári forgatag, az egyedi kézműves termékekkel megrakott standok és a gasztronómiai különlegességeket kínáló vendéglátó egységek egészen április 18-ig várják az érdeklődőket.  A Vásárban csak minőségi, hazai termékeket láthatnak és kóstolhatnak, a hagyományos vásári ételek és italok mellett gasztronómiai ínyencségek is várják látogatókat. A Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásárban népszerű családi menü és a kedvezményes, 1500 Ft-os egytálétel újra szerepel a kínálatban. 

Programokból sem lesz hiány. A Vásár teljes időtartama alatt megtekinthető a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum gyűjteményének legszebb darabjait bemutató kiállítás. A vitrineket nézegetve gyönyörködhetünk a különböző technikákkal készült, változatos népművészeti motívumokkal díszített apró csodákban.

ÉLVEZD – OFFICIAL HD VIDEO (c) Punnany Massif & AM:PM Music

Тонка
Budapest Bár: Szívemben bomba van 

A gyermekeket ingyenes nosztalgia körhinta várja, hétvégenként pedig húsvéti faluvá változik a vásártér, ahol az ünnepkörhöz kapcsolódó családi programok, gyermekjátékok és kézműves foglalkozások kínálnak közös kikapcsolódást kicsiknek és nagyoknak.

Nem csak a természet zöldül ki ebben az évszakban, a Tavaszi Vásár is zöldebb lesz idén. Biztonságos és környezetbarát megoldásként a vásár egész területén bevezették a készpénzmentes fizetést. A vendéglátó egységeknél különleges repoharakban kérhetőek az italok. Labrosse Dániel egyedi grafikái különleges budapesti helyszíneket ábrázolnak nem mindennapi módon.

Március 26. és április 18. között mindenkit vár a Budapesti Tavaszi Vásár, számos élménnyel, programmal, különlegességgel és az egymással való találkozás lehetőségével, több mint három héten át!

Budapesti Tavaszi Vásár FB oldal: https://www.facebook.com/budapestitavaszivasar 

Nyitó hétvégi koncertek esemény: https://fb.me/e/2YEqLNtYb 

Tovább az eredeti cikkre: Tiéd a tér! – ingyenes koncertekkel és kézműves vásárral érkezik a tavasz a Városháza parkba

Vélemény, hozzászólás?