Hatalmas tömeg énekelt Istennek a nemzet új stadionjában az Ez az a nap!-on

Hatalmas tömeg énekelt Istennek a nemzet új stadionjában az Ez az a nap!-on olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Szombaton rendezték az Ez az a nap! Stadion 2022 elnevezésű nagyszabású…

A teljes cikk itt olvasható:
Hatalmas tömeg énekelt Istennek a nemzet új stadionjában az Ez az a nap!-on

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Szombaton rendezték az Ez az a nap! Stadion 2022 elnevezésű nagyszabású keresztény könnyűzenei találkozót a Puskás Arénában, amelyen több mint 30 nemzetből mintegy 40 ezer ember vett részt. A rendezvényre az egész Kárpát-medencéből és szélesebb régiónkból is érkeztek vendégek, közülük sokan a szervezők által biztosított ingyenes különvonatokkal és buszokkal. 

A rekkenő hőség ellenére már a program elejére rengetegen megérkeztek a két év halasztás után sorra került 20 éves jubileumi alkalomra. Estére teljesen megteltek a lelátók és egy rövid felüdítő eső után mindenki felszabadultan énekelt Istenhez, hallgatta a megosztott lelki gondolatokat és imádkozott közösen a békéért és Magyarország szellemi megújulásáért.

A találkozón az összes felekezet egy szívvel képviselte magát a Katolikus Egyháztól a Hit Gyülekezetéig, az evangélikusokon és reformátusokon keresztül a baptista és pünkösdi hívőkig, valamint a számos kisebb gyülekezetek tagjaiig. Ez a felekezetköziség kiemelt fontosságú az Ez az a nap! számára, ezért idén is úgy állították össze a programot, hogy a színpadra lépők egységesen minden egyház tagjai közül kerüljenek ki.

A program gerincét ismert hazai és külföldi keresztény zenei produkciók adták, amelyek között rövid üzenetek hangzottak el. Jelen volt számos olyan előadó, aki végig kísérte a mozgalom elmúlt két évtizedét, köztük a brit Noel Richards és Martin Smith, az ausztrál Planetshakers és az Egyesült Államokból érkezett többszörös Grammy-díjas Michael W. Smith. Rajtuk kívül a magyar keresztény zenei élet színe-java is színpadra lépett.
A napnak jótékony célja is volt, ugyanis a legnagyobb magyarországi segélyszervezetekkel együttműködve, a Híd Kárpátaljáért program keretén belül adománygyűjtésre került sor a háborús nehézségekkel sújtott régióban élők megsegítésére.

A rendezvény végén mindenki egy különleges ajándék Bibliával térhetett haza, amelyben Jézus szavai piros betűkkel vannak szedve és a Szentírás megértését segítő magyarázó szövegekkel van ellátva.

Az eseményről készült rövid élő bejelentkezéseket 24 óra leforgása alatt több százezren látták a világhálón. A szervezők elmondták, hogy a következő hetekben folyamatos publikálják a professzionális minőségben készült felvételeket a www.ezazanap.hu honlapon és közösségi média felületeiken.
Egy egész stadion teljes szívből dicséri az Urat!: https://www.facebook.com/125157424161849/videos/379845727590603

Tovább az eredeti cikkre: Hatalmas tömeg énekelt Istennek a nemzet új stadionjában az Ez az a nap!-on

Vélemény, hozzászólás?