Mutatjuk, milyen új ferihegyi járatújdonságokat hozott a június

Mutatjuk, milyen új ferihegyi járatújdonságokat hozott a június olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Júniusban több izgalmas úti célra is indult közvetlen járat Budapestről, a…

A teljes cikk itt olvasható:
Mutatjuk, milyen új ferihegyi járatújdonságokat hozott a június

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Júniusban több izgalmas úti célra is indult közvetlen járat Budapestről, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérrel, ahol májusban már újra több mint 1 millió utas fordult meg.

Itt a nyár, és a nyárral együtt jönnek az új és izgalmas, szó szerint nyaralós úti célok a budapesti repülőtér kínálatában. Új járatot indít a SunExpress Törökország harmadik legnagyobb városába, Izmirbe, ami egyben az ország második legnagyobb kikötője is. A város élettel teli, nyüzsgő és modern célként vonzza az utazókat. Környékének legfőbb látványosságai között szerepel az Artemisz-templom, a világ hét ókori csodájának egyike, valamint a Szmirnai Agora, amely ma a világ egyik legjobb állapotban fennmaradt ókori agorája. Az ókori emlékekkel teli metropoliszba a légitársaság június 18-tól indítja közvetlen járatát, szombati napokon.

Június 3-tól újra közvetlenül utazhatunk Budapestről New Yorkba, a LOT Lengyel Légitársasággal. A pandémia miatt felfüggesztett járat közel két éves kihagyás után, szeptember végéig, heti háromszor fog közlekedni, Boeing 787 Dreamlinerekkel. A magyar utazóközönség által kedvelt tengerentúli nagyvárosba Budapestről mindössze 9 órás utazás teszi lehetővé a családok és barátok közvetlen összekötését, illetve üzleti utak vagy városlátogatások biztonságos megtételét is, ahol az Empire State Building, a Brooklyn-híd és a Szabadság-szobor mellett érdemes felkeresni a Greenwich Villaget is, ahol a tipikus barnatéglás házak előtt fotózkodva egy hamisítatlan amerikai filmben érezhetjük magunkat.

A Spanyolországot kedvelők számára pedig Budapestről 11 desztináció érhető el közvetlenül, amelyek közül Alicante, Valencia és Castellon különösen híres a helyi tapasok, paella és tenger gyümölcsei kínálatáról. Érdemes böngészni a Budapestről elérhető városok között, hogy új kultúrákat, csodás panorámákat és különleges emlékeket szerezhessünk, hiszen a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér palettáján számtalan további úti cél tartogat izgalmas és felejthetetlen élményeket.

Tovább az eredeti cikkre: Mutatjuk, milyen új ferihegyi járatújdonságokat hozott a június

Vélemény, hozzászólás?