Megnyílt az első Hampton by Hilton szálloda Budapesten

Megnyílt az első Hampton by Hilton szálloda Budapesten olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Budapesten, Terézvárosban nyílt meg a Hampton by Hilton Budapest City Centre,…

A teljes cikk itt olvasható:
Megnyílt az első Hampton by Hilton szálloda Budapesten

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Budapesten, Terézvárosban nyílt meg a Hampton by Hilton Budapest City Centre, a Hampton by Hilton első magyarországi szállodája – jelentették be Budapesten sajtótájékoztatón kedden.

Siklósi Anita szállodaigazgató elmondta: a hatemeletes szálloda 219 szobával rendelkezik, az idén átlagosan 65-70 százalékos foglaltsággal számolnak. Jelenleg 60 százalékos a szálloda foglaltsága.

Az ingatlan tulajdonosa a Long Bridge Dessewffy utca Kft., üzemeltetője a Hilton. A zöldmezős beruházással megvalósult háromcsillagos szálloda fejlesztésének költségét üzleti titokként kezelik – mondta. Hozzátette: Budapest népszerű a külföldi, és tengerentúli turisták között, akik átlagosan 3 napra foglalnak a Hampton by Hilton Budapest City Centre-ben. Az egyéni vendégek kétharmada amerikai, és nő a távol keletiek aránya is – jegyezte meg.

A Hilton 22 különböző szállodamárkával rendelkezik, közöttük az egyik legnépszerűbb Hampton by Hilton, több mint 2900 szállodával. A szállodaipari vállalat 123 országban és területen közel 7300 ingatlannal és több mint 1,1 millió szobával rendelkezik. (MTI)

Tovább az eredeti cikkre: Megnyílt az első Hampton by Hilton szálloda Budapesten

Vélemény, hozzászólás?