Júniusban visszatér a Barátok közt

Júniusban visszatér a Barátok közt olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Új műsorrendre áll át június elsejétől az RTL Gold, a kábelcsatorna…

A teljes cikk itt olvasható:
Júniusban visszatér a Barátok közt

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Új műsorrendre áll át június elsejétől az RTL Gold, a kábelcsatorna kínálatában a Balázs Show és a Mónika Show epizódjainak ismétlése mellett feltűnik majd a Barátok közt is, a szériát az első epizódtól kezdik vetíteni.

Június első napjától az RTL Goldon minden hétköznap 14 órától a Balázs Show – a csatornán még nem látott, dupla részekkel – érkezik, amit 16 órától a Mónika Show, szintén dupla kábelpremierjei követnek. 18 órától az Anikó Show beszélgetései szórakoztatnak vagy éppen keltik fel a figyelmet.

19 órától a török Szerelem van a levegőben című sorozatot sugározzák, majd 20 órától jön a legelső részétől a legendás Barátok közt, minden hétköznap 4 epizód kerül majd képernyőre.

 

Június 1-től új sávban, 22 órától követhetik a nézők a Perzselő szenvedélyek című török sorozat történéseit, majd azt követően Gáspár Győzőék életébe nyerhetünk újbóli betekintést, 23 órától a Győzike Show lesz látható az RTL Goldon.

Szombatonként, 19 órától – Nádai Anikó vezette – Házasodna a gazda társkereső reality ad alkalmat romantikára, vasárnaponként pedig jön a Csillag születik az RTL Magyarország kábelcsatornájára.

A Júniusban visszatér a Barátok közt bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Júniusban visszatér a Barátok közt

Vélemény, hozzászólás?